mandag den 20. juni 2011

Lys - Mandag

33 kommentarer:

 1. Sødt! :-)
  Er temaet lys eller sol? Du har tagget sol og skrevet lys, og temaet er endnu ikke ændret. Bare info! Men smukt billede!

  SvarSlet
 2. Er lidt forvirret, er temaet lys eller sol? Og billedet med ugen tema er ikke aendret, undskyld forstår det bare ikke.
  Men soedt billede af dig og Sofie.

  SvarSlet
 3. underligt billede, men sød tanke! du skal prøve med nogle redigeringer og sjove vinkler ellers bliver det bare kedeligt.

  knus

  SvarSlet
 4. Sødt!
  Men det var nok ikke det, jeg havde forestillet mig, da emnet kom fra. :-)

  SvarSlet
 5. enormt sødt billede! Virkelig! Rigtig fint, Maya!

  SvarSlet
 6. rigtigt fint billede! :)

  Emilie
  www.blogbyemilie.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Emnet er lys, tagget er vidst en fejl. :) - "tema-billedet" oppe til højre bliver ændret så hurtigt som muligt!

  - hvor er dit billede fint Maya!

  SvarSlet
 8. Hvor er det sødt og fint! :-)

  // Emma. - www.the-black-one.blogspot.com

  SvarSlet
 9. hvor er det stemningsfuldt, maya!!

  SvarSlet
 10. det her er bestemt dit bedste billede! hvor er det fedt og stemningsfuldt! elsker det!

  SvarSlet
 11. Virkeligt sødt! Jeg syntes du burde have klippet det ud til venstre? Barnevogn? Anyway, dejligt billede! :-)

  SvarSlet
 12. Hvordan kan I andre se på forhånd, hvad temaet er? Når nu det denne gang ikke stod der oppe? :O

  Men fedt billede! Der er noget virkelig hyggeligt over det.

  SvarSlet
 13. Hihi, nu er det blevet aendret - fedt emne.

  Jeg synes at det er et rigtig fint billede af jer, og det er stemningsfuldt. Jeg synes bare godt at det kunne ha vaeret blevet klippet lidt i både hoejre og venstre side, da barnevognen og skiltet 'forstyre' lidt. Men godt fundet på, og dejligt med sol prikkerne, da det jo er lys!

  SvarSlet
 14. Rigtig fedt billede, og jeg kan godt lide hende til højres trøje! Som Camille har skrevet ville en beskæring gøre godt, for barnevognen er lidt forstyrrende. Ellers rigtig godt!

  http://lauradandelion.blogspot.com/

  SvarSlet
 15. lidt til grin. ligesom sidste uge.

  SvarSlet
 16. Jer, der er anonyme og skriver kommentarer som jeg ved Maya og alle de andre ikke kan bruge til en skid, jeg synes godt i enten kan skrive en begrundelse eller lade være med at skrive noget?! Ting som "kedeligt" og "lidt til grin." hvad i alverden får man som fotograf ud af det? Helt ærligt, jeg får ondt af Maya når I skriver sådan noget. Så kom med noget brugbart kritik eller lad være med at skrive noget!

  Ja, undskyld - jeg lige havde brug for at komme ud med min frustration ...

  SvarSlet
 17. Maya, du er fandme god til det der. og lad vær at bekymre dig om de negative kommentarer. folk som angiver sig som anonym og derefter kun piller dig ned, er folk der mangler indhold i livet. jeg synes det er flot! og jeg må indrømme, at de emner i vælger er meget åbne og svære, så det kræver meget kreativitet og fantasi, derfor er det jo klart, at nogle forestiller sig noget, som er helt ved siden af det, som popper op i hovedet på dig, når du siger "lys". keep up the good work

  SvarSlet
 18. Sød ide at anvende lys på. Som nogle andre også nævner, så er skiltene og barnevognen(?) ude i siderne forstyrrende. Man glemmer tit i farten at ligge mærke til sådanne ting, men det lærer man jo med tiden :) Eneste anden (meget lille) bemærkning er skyggerne - hvis du lige kunne ha' fået hele skyggen med fra den anden person, ville det være super! :)

  Ha' en fantastisk uge!

  SvarSlet
 19. helena, nogen af os kommer jo med brugbart kritik og begrundelse. vi er bare uenig og der er ingen grund til at hisse sig op omrking det vel? :-)

  SvarSlet
 20. Jeg skrev også de anonyme som skriver kommentarer de IKKE kan bruge :) Jeg har intet imod folk der er anonyme og skriver brugbare kommentarer! Overhovedet! Undskyld hvis det lød sådan :)
  Og ja, undskyld jeg hissede mig lidt op :)

  SvarSlet
 21. Det er jo mig! Det lykkedes da okay, til sidst ...

  SvarSlet
 22. super fint billede, det er meget stemningsfuldt og sommerligt.

  SvarSlet
 23. Ja, rediger eller vær' lidt mere opfindsom med vinkler. Du kan bestemme fokusset i dit kamera, så prøv noget andet end at sætte den på auto-fokus.

  SvarSlet
 24. Tak til jer som kan lide det og, vel også tak til jer andre for jeres konstruktive kritik. Og til Mathias, jeg ved godt at man kan andet end at sætte sit kamera på autofokus, og det gjorde jeg også der, for det er en bæk som har taget billedet (-:

  SvarSlet
 25. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 26. synes det er dårligt beskåret, men ellers elsker jeg det! og synes slet ikke det er kedeligt som nogle har sagt, tvært imod synes jeg det er super flot i farverne og et rigtig sødt billede!

  SvarSlet
 27. og med beskåret mener jeg ikke skiltet og barnevognen, men synes det er synd at jorden fylder halvdelen af billedet...

  SvarSlet
 28. tak anonyme, grunden til at jeg ikke har fjernet jorden er faktisk, at selvom man ikke så godt kan se det fordi billedet er meget lyst, at vi danner et hjerte på jorden af skyggerne. Men tak for den konstruktive kritik

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!