fredag den 1. juli 2011

Magi - Fredag

15 kommentarer:

 1. hvor er det flot Anna! (-:
  Hvem er det der er på billedet? Godt klaret.
  knus

  SvarSlet
 2. (NINA!!)
  Hvor er det sejt, Anna!

  SvarSlet
 3. Ej, er det ikke din mor? :)
  FLOT billede!!!

  SvarSlet
 4. Meget "sejt" billede. Ligner næste, at hun holder nogle flammer der kommer mod hende, tilbage med hænderne. Stor ros herfra, Anna - meget kreativt. Og det med at det er din mor (går da ud fra at det er din mor) på billedet, gør faktisk at jeg jeg også synes billedet er lidt "sødt". Viser virkelig, at du vil lave noget anderledes, og ikke bare vælger din veninde eller dig selv som model, men prøver noget nyt. Dog synes jeg godt at hun kunne have set lidt mere "anstrengt" ud. Hun ser meget afslappet og glad ud, hvilket jeg ikke umiddelbart ville sætte sammen med flammer eller den lidt dystre stemning der ellers er over billedet. Men igen, hvis det havde været min mor kunne jeg nok heller ikke få hende til at posere på samme måde, som "børn" kan. Håber du kan bruge min kritik til noget, Anna, for alt i alt synes jeg at dit billed er utrolig flot og meget kreativt!

  SvarSlet
 5. Det, Sørine M lige sagde..
  Kunne jeg ikke have sagt meget bedre..
  Det er et fantastisk billede, Anna. Måske et af de bedste hidtil :)

  SvarSlet
 6. Min søn er ikke helt uden talent. ;-P

  SvarSlet
 7. HAHA, det er nu min søster på billedet. Hvis hun havde været min mor, skulle hun have fået mig som 14-årig, men hva fa'en.
  Tusind tak for alle de positive kommentarer!
  Jeg har også et billede, hvor hendes ansigtsudtryk var lidt mere dystert, men jeg kunne faktisk bedst lide det der. Jeg tænkte, at magi jo ikke behøver at være ondt, men også kan være noget "glad" magi. :)

  SvarSlet
 8. Hvad er det for en effekt, du har lavet ilden med? Og jeg synes, at det er et vildt fedt billede, jeg kan ikke sige det bedre end Sørine.

  SvarSlet
 9. Sidsel: Det er skam ingen effekt! Det eneste, der er redigeret på dette billede er, at jeg har skruet en smule ned på exposure. Det er et kunstværk på Aros, hvor der falder vanddråber ned fra loftet, og så er der en projektor, som lyser ind på, så lyset bliver reflekteret.

  SvarSlet
 10. Det er et virkelig fedt billede! Det ligner faktisk, at det er noget hår der er blandet sammen med billedet, altså sat oven på... hvis du forstår!

  SvarSlet
 11. Tusind tak Malene! Ja, jeg kan godt se hvad du mener med hår, det havde jeg ikke lige tænkt på. Det er sjovt at det både kan ligne ild og hår, men i virkeligheden er vand. ;)

  SvarSlet
 12. Dér var jeg i Lørdags! Virkelig fantastisk, og fint billede.

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!