mandag den 22. august 2011

Modsætninger - Mandag


45 kommentarer:

 1. Haha, hvor sjovt, hyggeligt, fint og kreativt :-D Jeg er vild med det!

  SvarSlet
 2. Hvor fint, Maya!
  OG du gav mig lige den vildeste trang til en stor skål is! :-)

  SvarSlet
 3. Jeg er så glad for at i kan lide det! Jeg viste virkelig ikke hvad jeg skulle gøre

  SvarSlet
 4. Det er ikke til at se hvad modsætningen er i det. Det er svært at forstå og så er det et lidt kedeligt billede.

  Du tager ellers super pæne billeder (:

  SvarSlet
 5. Kan du ikke se modsætningen i at der er jordbær is og chocolade is?

  SvarSlet
 6. Troede det var smeltet is og ikke smeltet is der var modsætninger, men pænt billede.

  SvarSlet
 7. sødt, enkelt billede :)
  kan rigtig godt lide idéen!
  xx

  SvarSlet
 8. Det troede jeg også - at det var smeltet is og ikke smeltet is.

  SvarSlet
 9. Det er også rigtigt. Min ismaskine gad ikke rigtigt med mig idag

  SvarSlet
 10. kan godt lide ideen, og billedet, men jeg ville nok have valgt chokolade (mørkt) og vanilie, altså så man kunne se kontrasterne, mere og der var mere tryk på modsætninger:)!

  MATHILDE

  SvarSlet
 11. Jeg synes ærligt talt, at der et kedeligt billede, der ikke rigtig lever op til dine normale standater. At modsætningen her er chokoladeis og jordbær is, synes jeg er for ukreativt. Simpelhent kedeligt. Ja, det er da et hyggeligt billede, men der skal da ikke meget fototalent (som jeg ved, du har enormt meget af) eller kreativitet til at tage et standart billede af en skål med is. Da jeg ved, hvor dygtig du er til fotografering og redigering, glæder jeg mig bare til at se dit billede på mandag. Og selvfølgelig kan man have idétomme, stress fyldte og dumme dage, hvor man ikke rigtigt har tid! Anyway, jeg glæder mig til på mandag!

  Kh. Mia!

  SvarSlet
 12. Jeg troede, modsætningerne var hvid og sort, men det er måske bare et tilfælde? :)

  SvarSlet
 13. Kreativt, kunne aldrig selv have fået den tanke, tror jeg :D

  http://vgmk-tine.blogspot.com/

  SvarSlet
 14. Mia, jeg tror forresten ikke det er det, der er modsætningen i billedet... så vidt jeg har forstået, er det den ene side der er frosset og den anden er smeltet? ;) men det kan godt være, at det bare er mig :D

  SvarSlet
 15. Jeg tror bare jeg tænkte i kunne fortolke det som i vil. Meningen var rød og brun

  SvarSlet
 16. Kan ikke rigtig se der røde og brune, og billedet er godt nok lidt kedeligt! Hmm, det ved jeg du kunne gøre bedre (:

  SvarSlet
 17. Maya, jeg synes billedet er virkelig fint! Jeg synes det er en god ting at man kan fortolke det som man vil - chokolade/jordbær, smeltet/ikke-smeltet, og så mig som troede at jordbærisen var en sovs først, og at den stod i kontrast til en kage (jeg tror jeg var blind først)

  Det er et fint billede som minder mig om alle de små modsætninger i hverdagen.

  SvarSlet
 18. Hej Maya

  Jeg har meget svært ved at se modsætningerne i dette billede, undskyld. Du plejer at være rigtig god til at tage billeder, og især er du god til det med farver (synes jeg) Men lige det her billede, synes jeg er lidt "sjusket" Eller dvs. at farverne er kedelige, og lyset er ikke godt. Jeg kan gætte mig til at det er stressende at skulle være den første i ugen, men jeg har desværre set dig gøre bedre. Det ville være rigtig fedt, hvis du fx. tog mørk choko is, og fx. jordbær is. Hvis du tog en lampe som projektør. Så der kunne komme nogle flotte skygger, o.s.v
  Jeg synes at idéen er god. Men det er som om, den kun er kommet ud halvt. Der mangler det sidste finish, desværre:)

  //Anna

  SvarSlet
 19. røvkedeligt og troede det var yougurt eller sådan noget

  SvarSlet
 20. Ok, tænkt, men lidt kedeligt. Først troede jeg at det smeltede var en form for grød.

  SvarSlet
 21. Anonym 1: Jeg kan ikke bruge din kritik til noget som helst, og jeg syntes faktisk, at hvis du skal komme med kritik, bør du tænke over det først
  Anonym 2: Vi fortolker det bare forskelligt.

  SvarSlet
 22. God idé, men for mig ligner det bare en stor omgang splat. De er meget tæt på at være ens, skæret har bare en lidt andet farve, ellers er det det.

  SvarSlet
 23. En omgang splat? Den ene er da med chocolade og den anden, med jordbær?

  SvarSlet
 24. Min første tanke var bare "ad", for jeg kunne (og kan stadig) ikke helt se, hvad det var? Noget is og noget, der ligner grød eller rejesalat :P

  SvarSlet
 25. Det er jordbær og chocolade is

  SvarSlet
 26. Jeg elsker at det er så enkelt, og alligevel kommer det med buskabet! Jeg synes det er skide flot! og jeg kiggede længe på det og det satte en masse tanker igang! og dét synes jeg er et godt tegn!
  jeg elsker det.

  SvarSlet
 27. jeg syntes virkelig du skulle have tænkt over emnet før du valgte billedet, jeg syntes ikke det er flot redigeret og jeg kan ikke se modsætninger det jeg kan se er en kugle is, og en klat yougurt, syntes ikke det er helt gennem tænkt og ikke særlig godt, det er synd!

  SvarSlet
 28. Men til en anden gang! Kontrasten til rød er blå :) måske skulle du have brugt m&m's? Men jeg synes stadig det er et virkelig fedt billede, da der er mange måder at tolke det på :)

  http://vgmk-tine.blogspot.com/

  SvarSlet
 29. Folkens, vær nu ikke så hårde!
  Billedet er super fint, men jeg synes det er lidt synd for Maya, at der bliver skrevet, det er et "røvkedeligt" billede.
  Det er jo svært at være den første i ugen.

  SvarSlet
 30. Splat splat. Det er et dårligt billede uanset hvad det her

  SvarSlet
 31. Jeg syntes du skal bruge din tid på noget andet.

  SvarSlet
 32. Hvad fanden er det her for noget lort?

  SvarSlet
 33. Anonyme - Stop med de hadekommentarer. Det kan hun ikke bruge til *noget* som helst. Hvis I vil kritisere, så gør det konstruktivt. Øv!

  SvarSlet
 34. Btw. Kontrasten til rød er grøn.

  (Til Tine)

  SvarSlet
 35. ahah undskyld maja, men det er virkelig dårligt, og så på trods af at emnet er svært

  SvarSlet
 36. Hvis du gad uddybe hvad ud syntes der er dårligt, ville jeg måske tage dine ord op til eftertanke

  SvarSlet
 37. Anna - jeg er helt vild med, at du tør komme med kritik uden at være anonym. De fleste vælger automatisk den valgmulighed, når de vil komme med noget negativt, så jeg ville bare lige sige, at det er helt vildt fedt, at du tør. :)

  SvarSlet
 38. Mig? Hvis ja, tak.

  p.s - Maya, jeg håber du kan bruge det til noget(på trods af, at du ikke har svaret)

  SvarSlet
 39. hvorfor svare du ikke på annas kommentar? det er da den bedste kritik man kan få? er selv meget enig i hvad hun siger..

  SvarSlet
 40. Jeg forstår bare ikke rigtig modsætningen i chokolade og jordbær er... Altså, det fås jo egentlig næsten i alt sammen, det ville nok have været sjovere hvis farveforskellen eller smagsforskellen var større som i lakrids og jordbær eller vanille og chokolade. Jeg forstår ikke rigtig meningen med billedet. For mig er modsætninger langt større, ting som (somme tider) ikke rigtig komplementerer hinanden, ting som er meget forskellige som drenge/piger, sommer/vinter, vand/ild. Men er ellers helt vild med dine billeder! :)

  SvarSlet
 41. Hej! Det er synd, at du bliver såret over kritikken, for faktisk er der rigtig mange, der i deres kritik siger, at de synes du plejer at være smadderdygtig, men at de ikke er så vilde med det her billede. Det er da en kæmpe ros og en meget lille kritik :) Jeg er enig med udsagnet - jeg synes du er kanondygtig, men det her billede falder ikke i min smag - jeg vil gerne uddybe, hvorfor hvis du ønsker det, men - min pointe er, at når du udtrykker dig kreativt bliver det et nederlag, hvis du vil have alle mennesker til at kunne lide, hvad du laver. Når det nu netop er kunst, er det vigtigste, uanset hvad, at du selv kan lide det og er tilfreds med hvad du har skabt.. med mindre at man bare gerne vil have røven fuld af penge ;) Klø på, jeg elsker dine billeder!

  SvarSlet
 42. og jeg plejer at kommentere uanonymt, men det får jeg skældud for fordi jeg siger min mening, så nu er det anonymt, fordi maja ikke kan tåle kritik

  SvarSlet
 43. Kære anonyme. Vil du ikke nok stoppe nu. Jeg har forstået at du ikke syntes om mit billed og jeg tvinger dig ikke til at kigge på det.

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!