mandag den 5. september 2011

Hygge - Mandag


29 kommentarer:

 1. Sødt billede. Kan rigtig godt lide det :-)

  SvarSlet
 2. du tager simpelthen for kedelige billeder maya. ALLE og en hver kan tage og finde på det der. gør mere ud af det og tænk dybere. de andre på bloggen har meget mere talent.

  SvarSlet
 3. Anonym; Det er ikke for at forsvare Maya, men jeg er så træt af anonyme bruger der ikke kan komme med konstruktiv kritik. Maya og ingen andre bruger kan bruge kommentarer som dit til noget! De eneste de får, er en følelse af ikke at være god nok! Kom med noget konstruktivt, noget ros, noget som pigerne kan bruge til noget i stedet for! :-)

  SvarSlet
 4. Jeg synes ikke du tager kedelige billeder, Maya! Jeg kan rigtig godt lide dine billeder, og man kan sagtens mærke den hyggelige stemning, udfra det her billede!

  SvarSlet
 5. For helt lyst til at lægge mig under dynen med en toast i hånden, og en kop te og se en film(: Hyggeligt billede!

  SvarSlet
 6. Jeg synes det er et sødt og hyggeligt billede.

  SvarSlet
 7. Anonyme; Jeg ved ikke hvad det er at jeg gør galt, siden at du syntes mine billeder er så kedelige. Og ja, det er rigtigt, det er ikke et dybt billed og alle kan jo nok tage det, men jeg tror virkelig måske at du har for høje forventninger. Jeg er ikke fotograf og mine billeder, er jo bare almindelige billeder. Jeg ved ikke hvad jeg ku ha gjordt så meget bedre, men da jeg lidt fornemmer at du kun skriver for at gøre mig ked af det, lader jeg det pralle af

  SvarSlet
 8. - Og mens jeg har skrevet det kom der lige fire kommentare mere! Tusinde tak til jer, hvor er i søde! :)

  SvarSlet
 9. åh, hvor ser det hyggeligt ud!
  Virkelig fint emne, og meget sikkert, men godt tolket:)

  SvarSlet
 10. Hyggeligt! Savner allerede jer to! :)

  SvarSlet
 11. Anonym: Det havde været bedre, hvis du havde uddybet, hvorfor det er kedeligt.

  SvarSlet
 12. Dejligt billede! Og en rigtig sød ugle, der lidt ligner en pokemon! :D

  SvarSlet
 13. kan rigtig godt lide det! :D

  SvarSlet
 14. Jeg kan rigtig godt lide dine billeder, de er dejlige enkelte og det syntes jeg er rigtig godt, og dine billeder sætter tanker og fantasier ;)

  SvarSlet
 15. Ej hvor er jeg bare overdrevent glad for at i kan lide det! TAK

  SvarSlet
 16. Fint billede, men vil altså erklære mig (delvist) enig med anonym 1. Dog synes jeg generelt at i her på bloggen tager for sikre billeder, og ja i er ikke professionelle fotografer, men denne blog kan jo ses som en slags 'øvelse' i at tage billeder. Det synes jeg ikke i helt formår at udnytte jer af! I har så meget potentiale piger! Og det er jo tydeligvis noget i holder af, siden i har dyrt udstyr, og en blog at poste billeder i! Kast jer ud i noget, leg med lyset, redigeringen, motivet, der er så meget at tage af, og det værste der kan ske er at folk ikke forstår det!!

  Udover dette er det et fint billede og en meget sød tegning! :)

  SvarSlet
 17. Jeg synes det er et hyggeligt billede. Og sure, Anonyme bruger, du er ikke så konstruktiv, men føler dog også du har fat i noget. Altså, kedelig er et meget intetsigende adjektiv, men jeg synes det er en meget bogstavelig tolkning. Netop på grund af teksten, der siger "du er sød". Så bliver følelsen af hygge meget direkte overleveret til os, uden vi selv skal ind at se og føle os frem til det. For at være konstruktiv: du kunne have brugt nogle af de samme elementer (dynen er jo virkelig god her!) og tænkt mere på komposition, altså stillet det bedre op for et mere effektfuldt billede. :)

  SvarSlet
 18. Jeg er meget glad for jeres konstruktive kritik og jeg vil tage den til eftertanke næste gang :)

  SvarSlet
 19. Jeg kan faktisk rigtig godt lide dine billeder, lige netop på grund af deres enkelthed.
  De minder mig lidt om min yndlingsfotograf, Jacob Holdt.

  SvarSlet
 20. Ej hvor er i søde! Og tænk, jeg troede godt nok ikke at jeg skulle sammenlignes med en fotograf pga. det her billed, men så blev jeg da glædeligt overrasket

  SvarSlet
 21. Ved første øjekast sagde billedet mig ikke så meget - men at se på det igen nogle timer senere, se dybderne og den lille mummitrold (god detalje!) - så er det sødt, stemningsfuldt og personligt - jeg kan lide det Maya, glem det med at du er kedelig - de tør ikke engang fortælle hvem de er, det fortæller noget om deres selvværd, lad dem ikke ødelægge dit! :)

  SvarSlet
 22. Jeg får virkelig lyst til at lægge mig under dynen, høre regnen tromme på vinduet og nyde en dejlig dag derhjemme med en kop varm kakao og en god bog.

  Jeg kan utrolig godt lide dit billede - og jeg synes, at det er perfekt til ugens tema.

  SvarSlet
 23. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 24. Jeg synes virkelig at det ser "hyggeligt" ud :)
  Jeg kommer i en dejlig afslappende stemning :)

  SvarSlet
 25. Jeg er så glad for at i kan lide det! Det betyder rigtig meget for mig (:

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!