fredag den 16. september 2011

Intet filter - Fredag


20 kommentarer:

 1. Anonym: Det tænkte jeg nok, der ville være mange, der ikke forstod, fordi det her er så anderledes tolket. Men cigaretter har jo oftest filter.. men det har denne her cigaret ikke. Jeg syntes, det kunne være sjovt, at tolke det helt bogstaveligt.

  SvarSlet
 2. Fuck, det er cool! Jeg er helt med! Jeg synes, det er en vildt fed måde at tolke emnet på. :)

  SvarSlet
 3. Fed fed fed fortolkning! Og sikke et flot billede, med en god beskæring og en god redigering! Virkelig kreativt! Du tager altid så flotte billeder Anna!

  SvarSlet
 4. Bedste fortolkning!
  Hvis jeg havde taget det, havde det nok været et par "unge hænder" som havde tændt cigaretten - så man kom til at tænke over, hvor meget denne unge person kom til at gøre ved sit liv senere :)

  SvarSlet
 5. Haha, elsker din fortolkning!

  SvarSlet
 6. Genial fortolkning! Du har virkelig tænkt ud over kassen, og har gjort det til et spændende billede. Dygtig er du i hvert fald!

  simplemusiic.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Super sjovt, og hvor er det dog dejligt med lidt afveksling! :)

  SvarSlet
 8. Fantastisk! Ideen, redigeringen, beskæringen, kreativiteten, billedet! Modsat Mathilde synes jeg at det er fantastisk at det er nogle "ældre" hænder - noget af favorit-delen ved billedet, hvis du spørger mig! :-D

  SvarSlet
 9. Tusind, tusind tak alle, det er jeg virkelig glad for, at i synes! Jeg havde faktisk også selv syntes, det kunne være fedt med et par unge hænder, men det var kun min far, jeg lige kunne få til at gøre det.. Og nej Ida, jeg ryger skam ikke!

  SvarSlet
 10. fed idé! Og virkelig fedt med de ældede hænder, de bidrager også lidt til den der intime, sårbare stemning, der er over emnet.

  SvarSlet
 11. RYGER DU?
  Ellers sejt billede! <3

  SvarSlet
 12. Undskyld mig, men er I fuldstændig blinde? I kan sgu da tydeligt se, at det ikke er Anna's hænder, men måske en ældre person. Tror ikke ligefrem det er fordi Anna har rynker på hænderne endnu.

  SvarSlet
 13. Cool måde, som du fik emnet fortolket på! :-)

  SvarSlet
 14. Tusind tak NicoSchmelling og Isabella!
  Anonym øverst: Igen NEJ, jeg ryger ikke!
  Anonym nederst: Haha, tak. - det er ikke mine fingre nogen af dem, nej. ;)

  SvarSlet
 15. anderledes at gribe det an. super fedt (:

  SvarSlet
 16. mega fed fortolkning!!

  SvarSlet
 17. Tusind tak Linda og Anonym!

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!