mandag den 19. september 2011

Monstre - Mandag

37 kommentarer:

 1. Jeg kan ikke se meningen med billedet?

  SvarSlet
 2. du er et sødt monster!

  SvarSlet
 3. Hvor er det genialt! Ansigtsudtrykket, lyset, idéen ... ! Jeg ved ikke hvad du selv har tænkt, men jeg tænker at jeg selv er mit eget monster (intet ondt ment i det!)

  Virkelig flot, ligemeget hvad idéen er. Dit billede kan fortolkes på så mange måder.

  Klem fra Helena
  - hersidderjeg.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Jeg følte at jeg hang meget fast i emnet efter at ha forsøgt mig med meget sort makeup og sådan også valgte jeg at fortolke det sådan; Lige gyldig hvor søde vi ser ud, er der altid et indre monster

  SvarSlet
 5. Ah, nu forstår jeg det! Klog idé.

  SvarSlet
 6. Jeg er helt vild med det, fordi der er så uendelig mange måder, det kan fortolkes på.

  SvarSlet
 7. Jeg vil med glæde høre dine fortolkninger sidsel, det er så spændende!

  SvarSlet
 8. Haha, hvor er det fantastisk! Dit blik gør det ekstra fedt, virkelig. Der kommer et eller andet enormt sødt ind over det.
  Jeg tænker, at mange forventer skræmmende, klamme - eller hvad ved jeg - billeder, men hvor kan jeg godt lide det her!

  SvarSlet
 9. Jeg er glad for at i forstår

  SvarSlet
 10. I starten forstod jeg ikke meningen, men nu hvor du har skrevet det, kan jeg godt se det! Virkelig god idé!

  SvarSlet
 11. Åha hvor ser du skøn ud. Elsker, elsker din fortolkning

  SvarSlet
 12. fedt fedt fedt tænkt Maya! :-)

  - Linda

  www.underfundigphoto.blogspot.com

  SvarSlet
 13. Grunden til at der har været mange ikke-særlig-søde kommentarer til dine billeder, er nok at du er den der tænker mest kreativt. Folk siger at du ikke udfordrer dig selv, men faktisk snakker dine billeder på en mega spændene måde. Jeg tror på at du ikke vælger den lige vej, at du faktisk tænker dig om. Du er nemlig ikke bange for at lægge noget ud, som folk ikke kan lide. Dine billeder er nemlig altid så kreative og fulde af fortolkninger, at man sagtens kunne skrive en lille stil om dem. I stedet for at gøre det nemt, gør du det kreativt. Du gør nemlig det som bloggen handler om: udfolde og udtrykke sig selv så kreativt som muligt. Derfor, glæder jeg mig altid til at det bliver mandag.

  SvarSlet
 14. Jeg siger tak til jer tre øverste. Jeres kommetare varmer mig.
  Tanken er nu væk, men jeg så den og den gjorde mig stolt og samtidig lidt akavet tilpas. At være den smukkeste er noget stort. Tak tak tak.

  Og til sigrid; først 1000 gange tak for din kommentar. Jeg er så glad for at du har givet dig tid til at skrive. Og du har ret, jeg fortolker underligt og nok til tider, uforståligt. Mine billeder er nok de meget enkle, men jeg prøver også at fortælle store ting med små ord, vis du forstår.
  Så jeg er meget glad for at du forstår mine underlige ord(dem jeg skriver nu) Kommentare som din gør at jeg altid glæder mig til mandag

  SvarSlet
 15. Hvor er det fantastisk fedt, at du vælger at tolke "monster" på en anderledes måde. Normalt forbinder man jo et monster med ulækkerhed, slim og ubehagelighed. Men for mig, ligner du et sødt monster. Og som Helena så fint beskriver, er man sit eget indre monster. Fint, fint, fint billede! :-)

  SvarSlet
 16. Selvfølgelig kan jeg sagtens se idéen i det indre monster osv., men det virker lidt som om at du lige har taget et lidt hurtigt billed, og bagefter har fundet på det med indre monster, hvis du forstår. Altså for mig, virker det bare som en lidt let udvej. Jeg synes ikke at det er ret kreativt tænkt. Men du er vildt køn! Håber at du forstod.

  SvarSlet
 17. Handler bloggen om at vise sine kamera-skills, vise titlen på billedet, få folk til at tænke eller noget helt andet?

  fusagernekommer.blogspot.com

  SvarSlet
 18. ideen bag billedet er fed nok, men synes måske det er lidt let sluppet i denne uge ;)

  SvarSlet
 19. Anonym: Det der gør, at jeg så godt kan lide billedet og ikke bare tænker som dig, må være noget ved lyset. Lyset og udtrykket. Det gør et eller andet ved billedet, der får mig til at tænke, at det er mere end bare det - et billede af hende, hvor forklaringen bagefter er prakket på.

  SvarSlet
 20. Linda; Hvad mener du med let sluppet?

  SvarSlet
 21. Jeg mener ikke at dette billeder er fantastisk, desværre. Jeg tror sagtens at jeg, ikke særlig talentfuld, ville kunne tage et billede af mig selv hvor lyset lægger på en speciel måde. Jeg vil måske også sige at det er lidt let sluppet :-) Du tager ellers kreative, gode billeder.

  SvarSlet
 22. Anonym ^^

  Alle kan tage billeder ja. Selv prisbelønnede pressebilleder ville (i realiten) kunne blive taget af en turist med et relativt godt kamera. Det handler (ihvertfald for mig), ikke om hvor meget et billede er redigeret - eller hvor meget gak og gøgl der er i et billede. Alle pigerne her på bloggen tænker rigtigt meget over hvad de skal ligge ud, og jeg tror at de tit bruger flere timer - som Maya selv skrev, med sort make-up osv. Det er TANKEN bag billedet, og måden det fortolkes på af seeren. Det er netop MODIGT af Maya, at ligge noget ud som folk ikke forventer - også selvom det er et "almindeligt" billede.. Det er hverken ukreativt, dårligt eller let sluppet!

  SvarSlet
 23. HAHA! Jeg synes det er totalt genialt! Men hvis det havde været mig, havde jeg taget et billede af min mor... ;=)

  SvarSlet
 24. Jeg er glad for jeres meninger og tager dem til efterretning

  SvarSlet
 25. Saraff; Jeg vil helst få folk til at tænke, men det kan være de andre tænker noget andet

  SvarSlet
 26. Jeg så med det samme hvad det forstillede, men hvis ikke overskriften "monster" havde været der, så havde jeg aldrig gættet det.

  SvarSlet
 27. billedet er kedeligt, farverne er kedelige, og man kan ikke rigtigt se det skal forstille et monster, medmindre man kigger på ugens emne

  SvarSlet
 28. Det er jeg ked af at du synes anonyme (-;

  SvarSlet
 29. hold kæft hvor er du dog bare sød på det billede, maya

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!