mandag den 26. september 2011

Sanser - Mandag

68 kommentarer:

 1. Hvis du synes det er grimt - hvorfor så lægge det ud?
  Jeg skal lige tænke over billedet.

  SvarSlet
 2. Anonym 1 # Snak dog pænt.
  Det er ikke det bedste billede Maya har lagt ud, men man behøver ikke bande.

  SvarSlet
 3. Jeg kan faktisk godt lide det. Det er anderledes end, hvad jeg regner med, at de andre vil lægge ud. Det er dét jeg godt kan lide ved Mayas billeder, de er specielle og anderledes. Jeg ved ikke hvordan I andre forstår billedet, men jeg har altid haft en svaghed for "børnetegninger".

  SvarSlet
 4. Det er godt nok kedeligt. Du gør slet ikke nok ud af dine billeder, det som om du ikke rigtig har tid til at være med på den her blog. Det kan godt være at du ligger billeder ud hvor man skal tænke over 'meningen med det', men jeg synes ikke du gør nok ud af selve dine billeder. Du må virkelig blive lidt bedre til at forberede dig!

  SvarSlet
 5. Jeg synes altså at det er ret nuttet, det her billede, selvom det ikke er Mayas bedste. Men alle har jo deres mening. Og jeg kender Maya, så jeg ved, at hun går ret meget op i sine Kalejdoskopiske billeder, så jeg synes ikke, at I skal sige, at hun ikke gør det.

  Der er nok en grund til, at det var Maya, der blev valgt til Kalejdo fra starten.

  Kram

  SvarSlet
 6. Når jeg tænker sanser, tænker jeg på nærbilleder af ører eller næse og mund.
  Altså det er jo også sanserne.
  Men det hjælper dig jo ikke så meget mere /:

  SvarSlet
 7. Jeg kan faktisk godt lide det, selvom det ikke er det bedste du har lagt ud.
  Men som man siger "man kan ikke være lige så god hver gang"

  SvarSlet
 8. Jeg synes det er en virkelig fin idé! Vi sanser med vores øjne, øre, næse, mund og hænder, så de dele af kroppen fremhæves på billedet. Dog synes jeg det ville have været bedre, hvis du ikke havde tegnet fra computeren. Hvis det var mig der fik idéen, ville jeg havde scannet en tegning på papir ind og lagt det oveni billedet. Men det er bare mig :)

  SvarSlet
 9. Jeg synes at den er sød Maya, det skal du have :)

  SvarSlet
 10. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2362859669293&set=t.1102951600&type=1&theater
  Det her ville kunne være en skønt billede at sætte ind. Det ville være et godt billed der fortalte os om vores synssans (:

  SvarSlet
 11. Jeg synes faktisk det er fedt nok :) Der behøver jo ikke altid være en mening med et billede.

  SvarSlet
 12. Giv lige Maya en pause, guys. Et billede er hvad man selv gør det til, og jeg har stor respekt for den måde Maya tager billeder på. Jeg kan godt li' din idé - og dit billede.

  SvarSlet
 13. Du tager jo bare et billede af en fucking væg, og så tegner du selv et ansigt på computeren? ALLE kan gøre det der.

  SvarSlet
 14. Anonym over # Læs lige det Maya skriver. Maya er jo ikke fotograf?

  Ps. Jeg kan godt lide billedet Maya - det at det er taget af noget enkelt alle kan. Det er spirende, inspirende og tænkene.

  SvarSlet
 15. JEG SYNES AT DET ER GODT ! ups caps lock

  SvarSlet
 16. Wow. Jeg synes virkelig, virkelig, virkelig, at du har lavet et fantastisk billede denne her gang - primært fordi det er så anderledes, kreativt, alt muligt. Jeg elsker det. Det er måske ikke det store rent fotografisk (en væg), men hold da fest...

  SvarSlet
 17. Maya, jeg er helt vild med dit billede. Hold da op..

  SvarSlet
 18. Er det dette emne 'sanser' vi skal tage et billede ud fra?

  SvarSlet
 19. Jeg synes du ret ofte, får negative kommentarer til dine billeder, Maya. I skal også tænke på at Maya er den første på ugen, hvor nogle senere på ugen kan få inspiration af de andre, hvilket Maya slet ikke kan. Det her er en blog, pigerne har lavet for at udfordre sig selv, og ikke for at tilfredsstille jer. Jeg synes du gør det godt Maya, og dette billede er specielt på en fantastisk måde!

  SvarSlet
 20. Rie; Nej, I får først emnet til konkurrencen at vide næste mandag :)

  SvarSlet
 21. Forstår ikke at du ikke er blevet smidt ud af Kalejdoskopiske, du er jo helt vildt kedelig. Du er grunden til at jeg er begynde at hade mandage, fordi når jeg glæder mig til at se dagens nye billede, er det sådan et min lille bror på 2 år kunne ha taget. Gør dog mere ud af det, når du nu er så heldig faktisk at være en af de syv. Synes slet ikke at du er kreativ nok, og selvom at du får det afvide hver gang du ligger et billede ud, gør du intet ved det og tænker over det på de nye billeder. Det er godt nok ærgeligt, glæder mig til at der engang kommer en ny mandags pige!

  SvarSlet
 22. Anonym: Det synes jeg ikke at du kan tillade dig at sige.
  - dette er vores blog, og vores billeder. Da vi startede den op havde vi ikke regnet med at der ville komme så mange læsere, at vi syv skulle blive "de syv heldige".
  Og Maya tager altid fine og fantastiske billeder, det er (sjovt nok) derfor hun er blevet valgt. Der kommer ikke en ny mandags pige, selvom du gerne vil have det.
  Hvis du ikke kan lide billedet, kan du jo (eventuelt) bare lade være med at kigge, ikke?

  SvarSlet
 23. Skrid anonyme over Edith!!! Hvis du alligevel skal kritisere, så giv konstruktiv kritik. Ingen gider at hører på sådan noget!
  Jeg synes det er godt, på sin egen måde. Ikke dit bedste, men det er flot! Man kan se at du har tænkt over det, og det er faktisk det vigtigste for mig :-)
  Alt det negative skal du bare glemme, for du er en rigtig dygtig fotograf ;-D
  kys

  SvarSlet
 24. Enig med Edith. Vi er ikke professionelle fotografer - og vi havde ingen anelse haft om, at det ville blive så stort. Dette er en blog, ligesom alle andre der blogger har. Maya er med - og Maya har altid været med, fordi hun er glad og dygtig til at fotografere. Ikke fordi at tilfredsstille vores læsere. Nogle stiller ofte alt for store krav - og du må huske på, at det er jer der følger os, og derfor må du acceptere de billeder der nu kommer. Så hvis du ikke har andet end negativt, eller konstruktiv kritik, så lad for gudsskyld være med at kommentere overhovedet.

  SvarSlet
 25. dine billeder virker sløsede efterhånden. :-( <3

  SvarSlet
 26. Åh, hold nu jeres kæft! Maya har måske ikke alle de der fancy redigeringsprogrammer som hun siger, men hun er da i hvert fald rigtig god til at få folk til selv at tænke! Noglegange skal et billede ikke have en konkret mening - man kan selv tænke sig til det. Som ordsproget "billeder siger mere end 1000 ord" - ja, det gør de! Men det er svært selv at kunne lægge 1000 ord i et billede man tager, og det er jo det, vi andre skal fortolke!
  Så take a chillpill - Maya kan jo ikke leve op til alle jeres forventninger hele tiden!

  - en lille sjov ting jeg bemærker her er, at langt de fleste er anonyme. hvorfor kan I ikke stå frem og sige det? Hvorfor skjule jeres navn og så disse Maya? helt ærligt.

  Btw Maya, jeg synes at det er et rigtig sødt billede.

  SvarSlet
 27. som hun jo selv siger*

  SvarSlet
 28. Og til den anonyme: Anonym sagde ...
  Du tager jo bare et billede af en fucking væg, og så tegner du selv et ansigt på computeren? ALLE kan gøre det der. (kopierer det, eftersom der er mange anonyme)
  ... gider du lukke? Maya er jo ikke en professionel fotograf (tæt på Maya, men ikke helt :D), og hvad? Er der noget galt I at vi andre måske også kan lave det? De kan jo ikke tage helt uopnåelige billeder for os andre, hver uge? gud, hvor er du latterlig.

  SvarSlet
 29. Jeg synes dit billede er rigtig fint, Maysi!

  SvarSlet
 30. Negativ stemning fra anonyme, wow! Morsomt, at bloggen fylder så meget i andres liv, at de kan ødelægge ugedagene helt, når en "dårlig" fotograf skal lægge et billede ud på bloggen. Jeg synes mandage er ok! Også i forhold til bloggen her.

  Lejla.

  SvarSlet
 31. Jeg synes, at det er et rigtigt fint billede ang. sanser - Jeg tænker på en sjette sans, i dette tilfælde at gøre sig usynlig. Det er min tolkning. Er dog enig med nogle af de andre som skriver, at du som et lille sidste twist kunne lægge en effekt ind over, så billedet ikke er lige så kedeligt. Der findes en masse masse masse redigeringsprogrammer på internettet med effekter, så det er dit mindste og eneste problem. Men fint, fint billede

  SvarSlet
 32. Jeg er vild med billedet!
  Det er Maya der er fotografen, og hun har gjort et skide godt arbejde, netop fordi det er så enkelt, og det er tanken bag billedet der er den vigtigste. Så det kan godt være i tænker "Ja, hun har jo bare taget et billede af en væg", men det kan jo være at det er med vilje, og man skal fortolke det på en anden måde, hvilket et tilfældet her.
  Så, I negative anonyme synes jeg bare skulle pakke jeres lort sammen og skride langt væk fra dette billede; for det er selvfølgelig i orden hvis i ikke kan lide billedet, men i skal da ivhertfald ikke formulere jer så groft!

  SvarSlet
 33. Jeg synes ofte, at en hel flok af anonyme brugere kommer med negative og direkte lede kommentarer til Mayas billeder. Og den person, der sjovt nok er anonym, ønsker en ny person om mandagen, h#n er vist en smule misundelig over ikke at være med i Kalejdoskopiske. Som skrevet før, tør folk ikke sætte sit eget ansigt på de spydige kommentarer. Lad dig ikke påvirke Maya, selvom det kan være rigtig svært, når folk er så fandens negative! Du er en rigtig dygtig fotograf (professionel eller ej!), hvis billede jeg glæder mig til at se hver mandag og præsentere ugens emne.
  Keep going!

  SvarSlet
 34. Og forresten.. ingen er tvunget til at følge bloggen, vel?!

  SvarSlet
 35. HOLD NU MUND!!!!! i er så trælse at høre på!!! Mayas billede er fantastisk flot, og det er stortset alle hendes billeder! Hvis i bare brugte jeres hjerne en smule og tænkte over meningen med billedet INDEN i kommenterede behøvede maya slet ikke opleve de der klamme kommentare, tænk på hvad i skriver inden i gør det! Maya dine billeder er smukke og virkelig sådan "sjove" jeg kan godt lide dem og det er der sikkert også en masse andre der kan, du skal ikke tage dig af de der anonyme som slet ikke tænker sig om, de er ikke ffor kloge

  SvarSlet
 36. til jer som har givet ukonstruktiv kritik :
  i ville aldrig selv få den idé........... maya er original, og dygtig
  siger det bare

  SvarSlet
 37. Det har en glans over sig. Jeg kan godt lide det.

  SvarSlet
 38. MEN billedet giver jo mening??
  Du har lagt vægt på følelsen (ved hænderne) tegnet øjne, øre og mund ... Det er jo sanserne. Og hun har bevidst lavet omridset af 'manden' usynligt,for at tydeligøre sanserne.
  Tænk før i skriver, eller rettere sviner Mayas billede til.
  Billedet er unikt, ikke professionelt, og alligevel på sin egen spøjse måde.

  Jeg kan godt lide billedet Maya! Det er lavet med en bagtanke. Rigtig godt.

  SvarSlet
 39. det handler ikke om, hvem der kunne tage det, men hvem der fik idéen. og det gjorde maya

  SvarSlet
 40. Jeg synes godt nok der er nogen, som strammer den lige lovlig meget. Jeg synes det er så fedt i tager jeg tid til at tage et billede til ugens emne, hver uge.
  Jeg kan godt lige dit billede, Maya! Lyt ikke til alt det negative. Du har talent.

  SvarSlet
 41. Maya, jeg synes det er et rigtig fint billede! Og det er fordi, det er så.. sådan, overraskende! Jeg ved ikke med andre, men sådan et billede havde jeg bestemt ikke set komme. Det er noget personligt over det.
  Rigtig, rigtig flot!

  SvarSlet
 42. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 43. Maya, jeg synes du skal prøve at lukke ørene for nogle af de værste kommentarer, virkelig! Jeg ser det nu for anden gang, og jeg forstod det ikke først, men nu! Nu kan jeg se at du fint har tegnet alle sanserne op! Hvor fint, Maya! Jeg har læst om jeres konkurrence, oh jeg vil da klart prøve at være med!

  hugs

  SvarSlet
 44. Hvor er det synd at i giver den stakkels pige så meget negativ kritik! Helt ærlig tag jeg nu lige sammen! Maya er ikke professionel fotograf - det er ingen af pigerne. De startede bloggen for at udfordre hinanden, og de havde sikkert ingen planer om at det skulle blive så stort. Men det er simpelthen så plat - og det viser hvor små i er - når i skriver sådan om Mayas fotografering!

  - Maya, du er fantastisk inspirerende!

  / Patricia
  i-min-egen-lille-verden.blogspot.com

  SvarSlet
 45. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 46. Anonym: Hvis blot du turde stå ved din mening ved ikke at angive dig som anonym, og kommenterer på en voksen og anstændig måde, så var det da til at holde ud, men din kommentar er ikke andet end barnlig og uacceptabel. Jeg håber, du bliver klogere, fordi som det er nu, støder og provokerer du mennesker ved at skrive på den måde :-) "lille" opfordring herfra.

  SvarSlet
 47. Jeg synes billedet er godt! Det fortæller jo bare om vores 5 saner - Høre, føle, lugte, smage og se sanserne. Jeg synes det er fedt tolket! :)
  At du tager emnet sanser så bogstaveligt og gør dit billede til det ordet faktisk betyder!

  Lena L.
  lenasfjollerier.blogspot.com

  SvarSlet
 48. At tegne i paint, er ikke at fotografere.

  SvarSlet
 49. Nu vil jeg ikke kommentere på dette billede som sådan, men på en tendens jeg synes er herinde.

  Når (nogle) anonyme kritisere er den ikke konstruktiv = ubrugelig for bloggeren. De sviner til, som om at de er møg ligeglade med alt og alle, og egentlig bare er her for at kritisere.. Det synes jeg er møg ærgeligt, da det skaber en trist stemmning på denne, ellers så fine blog.

  En anden ting jeg har lagt mærke til er, at (ikke nødvendigvis bloggeren)man går i totalt forsvars position. Altså man gør billedet til mere end det i virkeligheden er for att ophøje det, og dermed lidt nedgøre kritikeren. Enkelte steder har jeg set folk svine kritikeren tilbage, hvilket gør at de ikkr er bedre selv. tværtimod skubber de muligvis til udyret med en pind.

  Dette har som skrevet ikke noget med dette konkrete billede at gøre, men jeg synes bare at det var den passende 'diskution'. Beklager!

  Kh. Sine!

  SvarSlet
 50. Maya, jeg synes at det er et rigtig fint billede!
  -Og til jer haters som siger at alle kunne tage det billede, så siger jeg bare , nej det kan alle ikke! Det er faktisk et fint billede af den væg!
  Og ideen er super!:D

  SvarSlet
 51. Hej Maya
  for det første vil jeg gerne sige "gå nu væk alle anonyme haters" men for det andet må jeg altså erklære enig i noget af det de siger - jeg synes det er slapt gjort Maya. Rigtig øv jeg siger det, og det ved jeg. Men du kunne have gjort så meget mere ved det, som fx. at måske have gået en smule lidt mere op i tegningen. Bare at have taget billedet fra en vinkel, så stregerne er lige, ville have gjort en stor forskel. Hvis du synes det er for stressende at være den første pige i ugen, burde i, i Kalejdo-teamet lave nogle ændringer, så i vil kunne tage et billede måske en uge i forvejen, eller flere på en dag. Jeg ved det ikke, men lige dette billede er slapt gjort

  xoxo Anna

  SvarSlet
 52. Det er en sød tanke, men når jeg ved hvor dygtig du er til at fotografere, synes jeg det er ærgeligt at du næsten ikke udfordrer dig selv på nogen af dine billeder. Billederne er tit af dig selv, eller noget meget simpelt. Jeg tror du skal glemme, at der sidder over 500 mennesker bag skærmen, og bare følge dit hjerte. Du skal ikke være bange for hvad andre folk tænker.

  Jeg synes du tager gode billeder, men her på det sidste har du ikke levet op til din standard på Kalejdoskopiske. Jeg glæder mig altid til at se mandags-billedet, da jeg ved du kan lave noget fantastisk og nytænkende.

  Jeg håber du kan bruge min kritik til noget, søde Maya.

  xoxo
  Anna Lin

  SvarSlet
 53. Jeg er også begyndt at tvivle på hvad kalejdoskopiske, er for en blog. Troede det handlede om fotograferingsevner og kreativitet. Det er ikke fordi dette billed er godt fotograferet, og jeg kan heller ikke se meningen. Det er desværre dine billeder der får mig til at tvivle på hvad kalejdoskopiske er, for hver gang skriver du at vi skal tolke, se meningen bag. Men hvis det er en billedblog der går ud fra nogle temaer, så skal du jo vise os hvad du har tænkt. Ellers kunne du også bare har sat en lille sort prik en, og så ha skrevet, at vi selv skulle tænke.

  Jeg er enig med det mange af de anonyme skriver, selvom de ikke gør det på en pæn måde.
  Desværre.

  SvarSlet
 54. Hold nu kæft, main. Maya, jeg må desværre erklære mig enig i flere af kommentarerne. Men I kan ikke sige, at vi gemmer os bag de anonyme brugere. Jeg plejer at kommentere via. min google bruger men da jeg gjorde det, var det fandeme også galt og jeg blev svinet til. Tænk over at de anonyme også er nogle som ikke HAR mulighed for at kommentere ellers da de ikke har en anden bruger eller noget.

  SvarSlet
 55. Fatter ikke billedet. Virkelig. Hvad er specielt ved det?

  SvarSlet
 56. Jeg forstår godt forstå at det er vildt der er så mange læsere, men du siger at Kalejdo. handler om at i skal udfordre jer selv. Men det kan jeg ikke se du har gjort i dette billede! Det skal ikke tages alvorligt nej. Men det virker som om at det her billede bare er taget fordi du skulle, det er så ærgerligt at du skal spilde dit ellers meget flotte fototalent på det her. Jeg er så ked af at være så negativ, men jeg er bare skuffet! Jeg håber du kan tage alle disse KONSTRUKTIVE kommentarer til betragtning :)

  SvarSlet
 57. Men Maya, du udfordrer jo nemlig ikke dig selv :)?

  SvarSlet
 58. Maya, efter hvad jeg har hørt, er du en sød pige, men det du siger med, at "det går ud på, at vi udfordre os selv" har jeg svært ved at se de store "udfordringer" i.
  Dette billede er et billede af.. en væg eller noget, hvor du lynhurtigt har tegner en mand i paint eller noget. Hvor meget udfordring for dig, er der i det?
  Tit tager du billeder af dig selv, som nok heller ikke er særlig udfordrende.

  Jeg synes det er lidt ærgerligt, at du bliver kritiseret sådan her, men du tager aldrig i mod kritikken, eller siger; "Ja, okay, mit billede er grimt denne gang, vil sørge for, at jeg har mere tid næste gang". Du modsiger stort set alle kommentarer, og det er altså også ærgerligt.

  Jeg ved du sagtens kan tage gode billeder, men hvis du hele tiden mangler tid, skal du måske sørge for, at vide emnet et stykke tid før, så du har lang tid til at forberede dig.

  SvarSlet
 59. Åh søde Maya, det synes jeg ikke du skal undskylde for. Hør her folk, Maya og de andre lavede jo ikke den her fotoblog for at tilfredsstille os! Man har da lov til at have svært ved et emne, og lave en "smutter"?
  Har I aldrig nogensinde fået en dårlig karakter? I så fald siger læreren jo ikke "du gør min dag dårlig" og "det der er fandme slapt".
  Maya er et menneske ligesom alle andre, og måske er det meste computerredigeret, men hun kunne jo ikke tegne en mand på sin væg? Det er tanken bag det, der tæller. Hvis nu Maya ikke kunne nå andet, så er det da helt fint! Hun siger jo selv, at hun er tilfreds med det. Er det ikke det vigtigste? Helt ærligt. Hun lever jo ikke for at gøre jer/os tilfredse!

  SvarSlet
 60. Jeg fatter ikke hvorfor folk skal begynde at skrive sådan nogle onde kommentarer. Det er et billede, Mayas billede, og hun bestemmer hvordan det skal se ud, og hvordan hendes stil er.

  Men Maya, jeg ville måske synes det ville have været mere interessant at se på, hvis du selv havde tegnet det (som en anden allerede har nævnt) eller havde gjort lidt mere ud af det. Men det er jo bare min mening :)

  SvarSlet
 61. Amanda: Sure - selvfølgelig skal man ikke hate, men udover hate er der også kommet en bunke meget konstruktive kommentarer, som jeg ikke ved, om du inkluderer i det der. I hvert fald - hun må også kunne tage de tilbagemeldninger hun får - selvom hun måske ikke har haft så god en tid til det. Selvføglelig ikke hate, men...

  SvarSlet
 62. Anonym ovenover:
  Nu snakker jeg jo så ikke om det konstruktive, men om hate. Synes bare at hun får lige lovlig meget kritik, og hun skriver jo selv at I/vi skal tage lidt løsere på hendes billeder. Så slemt er det jo ikke, og at skrive at ens mandage bliver dårlige af Mayas billeder, det er fandme for lamt.
  Og sødeskat, er ikke sur. Synes bare ikke at Maya skal undskylde for sit eget billede, når hun selv er tilfreds. Er trist på hendes vegne over, at hun undskylder for noget, hun har lavet.

  SvarSlet
 63. Hvor er det deprimerende, at der er så mange uintelligente, taber-agtige, disse-røve til uvidende anonyme, der ikke har andet fornuftigt at tage sig til, end at komme med intetsigende nedladende kommentarer til søde Maya.
  Mange af jer aner sikkert slet ikke, hvad det vil sige at skulle tage et billede med et bestemt tema til en bestemt dag - til en blok med så vanvittigt mange læsere.. Så hvordan I kan være så himmelråbende naive at tro, at I på nogen måde kan tillade jer at komme med så idiotiske, lede, svinske og u-konstruktive kommentarer, er mig en gåde. :S Fuck dog langt væk, I er for triste at høre på.

  Og Maya - jeg synes det er et fucking fedt billede: Det illustrerer jo netop sanserne - alenestående! Kun øjne, ører, mund, næse og fingre er afbildet. Det viser jo netop, at det er sanserNE det handler om.

  Hilsen Tine.

  SvarSlet
 64. Amanda: Jamen i så fald er jeg enig med dig.
  PS: Jeg mente sure som i sure på engelsk. Havde ikke lige læst det igennem og lagt mærke til, at det kunne misforstås. Og vær sød ikke at kalde mig skat, gider du=

  SvarSlet
 65. Anonym / Tine:
  Det er rigtigt at det er alt, alt for strengt hvad folk har skrevet, men du går i total forsvarsposition? Selvfølgelig skal de ikke skrive sådan, men du virker meget oprevet over det, hvis du stod foran de anonyme hatere, ville du så skælde dem sådan ud? De skal ikke have ros, det ved jeg godt.
  Jeg synes også at billedet er sødt nok, måske ikke det bedste, men en sød tanke :)

  SvarSlet
 66. hej Mathilde.
  Jeg ER oprevet og utrolig irriteret over, at folk finder på at skrive den slags modbydeligheder...
  Og ja, jeg går naturligvis totalt i forsvarsposition - formålet med kommentaren var jo netop at FORSVARE Maya. Og der er ingen tvivl om, at jeg ville sige præcis de samme ord til dem, hvis de stod foran mig nu. Der er jo tydeligvis et par ting om respekt, venlighed og anstændig omgangsmåde med andre, som de mangler at lære.

  SvarSlet
 67. Jeg er enig med anonyme (28. sep. 2011 16.00). Kunne ikke have sagt det meget bedre, og jeg læste det nu også som engelsk (sure) ;-)

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!