lørdag den 29. oktober 2011

Fremtid - Lørdag

Photobucket

19 kommentarer:

 1. Hvad er det?? Hvad er fortolkningen? Er det ikke taget med et dårlig kamera?? Det er utydeligt!

  Kan på en måde godt lide det!

  SvarSlet
 2. Hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg ikke at det er særlig godt. Kan på en måde godt forstå at fremtiden er bag sløret (hvis det er sådan) men du kunne godt have gjort det lidt mere tydeligt, ved måske at få en til at stå der, eller noget. Så har du gjort billedet meget mørkt, så det virker meget negativt. Altså en dårlig fremtid? Har jeg forstået det rigtigt?

  SvarSlet
 3. På nogle måder er det virkelig godt, fordi man kan tænke rigtig meget over det. Men helt ærligt er det måske ikke heeeelt gennemarbejdet, det ville virkelig have været prikken over i'et hvis du eller en anden havde siddet ved gardinet, og man kun kunne se dig bagfra, men det er bare min mening :)

  SvarSlet
 4. Synes det er godt, sådan at fremtiden er uvis, og mørk. Der er noget melankolsk stemning over billedet, men det viker ret godt! Dog er jeg enig i at der mangler noget. Dog et rigtig godt billede!

  SvarSlet
 5. Er jeg den eneste som ikke kan se meningen med det her billede? Er normalt ellers helt vild med dine billeder, Line :-)

  SvarSlet
 6. Jeg kan ikke så godt lide det :).

  SvarSlet
 7. Jeg synes det er ret fedt tolket. Det at man ikke rigtigt ved, hvad fremtiden bringer; at man står lidt i det uvisse og gerne vil vide, hvad der gemmer sig bag gardinet. :)
  Men der er som om der mangler et eller andet på billedet. Ellers ret godt :)
  - Lena L.
  lenasfjollerier.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Du har bestemt tænkt enormt meget over det billede, og meningen med det, er virkelig god. Men man kunne godt have taget et bedre billede...

  SvarSlet
 9. Er okay prøv i det mindste da at give noget konstruktiv kritik i stedet for alt det der lort! Billedet er måske ikke det mest fantastiske Line har lagt ind, men derfor behøver i da ikke at skrive sådan!! Jeg kan godt lide billedet, vil dog give Lena ret i at der er et eller andet der mangler? Men der er en vis mildhed og vished over billedet, som jeg er helt vild med! ;)

  SvarSlet
 10. din kritik er da heller ikke konstruktiv. Du siger, der mangler et eller andet! Som mange har sagt! Men du siger ikke hvad der mangler!

  Jeg syntes det kunne være fedt, hvis der måske var en person bag forhænget og så skulle billedet være taget med et godt kamera!

  SvarSlet
 11. Synes det er lidt sjovt at alle har gjort deres billeder relativt mørke, som om fremtiden ikke er en god ting.

  SvarSlet
 12. Jeg var den anonyme der skrev det med den konstruktive kritik! Og ja, jeg kan ikke sige hvad der mangler, men det er sguda bedre end bare at skrive "lort" til billedet!

  SvarSlet
 13. Hey, det er sgu da fedt! Jeg synes helt ærligt, at den med personen der står og kigger ud er temmelig brugt, så jeg synes egentlig mere, at det ville trænge ned, hvis der stod nogen. Fedt billede!

  SvarSlet
 14. Synes ideen er super fed!:)
  Men jeg synes at beggrunden hvor der er en masse blade, irritere mit øje, enten kunne du måske have redigeret det så baggrunden var lidt mere blur agtig, eller have fundet et sted hvor der var en baggrund der passede lidt bedre med forgrunden så du ville have fået et mere harmonisk billede:)
  Men det er selvfølgelig bare min mening, men synes det er et fint billede

  SvarSlet
 15. Hold nu op. Det er et fint billede. Tanken om, at fortolkningen er lidt uklart symboliserer bare, at man heller ikke ved hvad fremtiden indebærer og den er uklar. Og den mørke effekt, synes jeg, fremhæver at fremtiden stadig er sort og uvist. Desuden er det Nikolines gardin. Jeg kan godt lide det, Line! Vældig fint og finurligt

  SvarSlet
 16. Mange tak, til alle I positive sjæle, og mange tak for den KONSTRUKTIVE kritik

  Det er meningen, at der mangler noget. Min egen fremtid er fuld af huller. Der mangler ting. Jeg har ingen anelse om, hvad jeg vil, hvad der kommer til at ske

  SvarSlet
 17. Line ... jeg tvivler stærkt på, det var med vilje, du lavede et dårligt billede for at symbolisere din fremtid. Det virker, som om du bare tog et hurtigt billede og fandt på en betydning bagefter.

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!