tirsdag den 11. oktober 2011

Frihed - Tirsdag

30 kommentarer:

 1. God idé med ytringsfrihed, Agnes!

  SvarSlet
 2. Genial fotolkning! :) Elsker jeres billeder. Kig forbi mine;
  www.thoughtsinframes.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Ah det er flot! :-)

  /Sofie
  www.soedesofieskriver.blogspot.com
  www.sofieskriverhistorier.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Det er vildt fint! Og virkelig flot udført også! Kan godt lide, at det er sort hvidt og så er det rigtig flot skrevet! Du er talentfuld, Agnes, virkelig <3

  SvarSlet
 5. Tusind tak Sofie og anonyme :)

  SvarSlet
 6. Det er rent, simpelt og pisse genialt! Sorry to say, men er sgu' lidt træt af de der overredigerede billeder som de andre sender ind, samt de der slørede nogle, som man bare kan se overhovede ikke er gennemtænkt.
  Du har et eller andet, og det dér billede er bare så simpelt og så godt taget og meget lækkert at det er sådan en fed kvalitet og man kan se at du har brugt tid på det! F E D T !

  SvarSlet
 7. hvorfor dog?

  SvarSlet
 8. Anonyme; Jeg synes, styrken ved vores blog er, at billederne er så forskellige. Nogle er redigerede meget, nogle er helt enkle, nogle er meget tydelige i deres budskab og andre af billederne skal man tænke selv. Nogle gange er det simpelthen nødvendigt at redigere meget, fordi vi ikke har ressoucerne til at udføre det i virkeligheden, så vi må redigere noget frem, fordi vi lige har en idé. F.eks. måtte jeg sætte nogle vinger ind på mit billede i sidste uge, fordi jeg ikke selv havde nogle. Men tak for rosen :)

  Dullen Dorit; Hvad?

  SvarSlet
 9. Det er rigtig fint med hænderne ude i siden - det giver en meget bedre effekt end hvis man kun så skiltet. Rigtig god idé - som sædvanlig :)

  - Helena

  SvarSlet
 10. Tak! Det har du helt ret i, og det er også noget, jeg tænkte over. Jeg tænkte, at man ikke behøvede at se personen, som holdte skiltet, men at det alligevel var vigtigt, at man kunne se, at der var en person bag skiltet.

  SvarSlet
 11. Agnes, for fanden!! Du er så dygtig. Du har hjertet, hjernen og genialiteten det rigtige sted. Du er så gennemtænkt og ligeså er dine billeder. Du er for sej!

  //vitalucille.blogspot.com

  SvarSlet
 12. Ikke så meget foto, mere end tekst. Men på trods af det er det rigtig fedt.

  SvarSlet
 13. Cille; Tusind tusind tak :D
  Anonyme; Jeg kunne ikke have gjort det uden et kamera ;) Tak!
  Laura; Fedt!

  SvarSlet
 14. Det jeg mener er bare, at teksten fylder så utrolig meget af billedet - selvfølgelig er der også hænder på og skriften er flot, men det fylder stadigvæk 90 % af det hele, og jeg ved ikke - det er mere ordene, der får mig til at tænke frihed, end det er dit billede som sådan. Sorry.

  SvarSlet
 15. Fedt! Altså sådan VIRKELIG fedt! :-)

  Emma S
  www.eemmaass.blogspot.com

  SvarSlet
 16. Anonym; Ja, det kan jeg godt se. Jeg håber bare, du kan se, at det ikke ville være det samme, hvis jeg bare have skrevet det i paint på en hvid baggrund :)

  Emma; Tak :D

  SvarSlet
 17. Det kan jeg udmærket godt, og jeg kan stadigvæk virkelig godt lide billedet. Det er bare det der med, at jeg muligvis synes, at der er lidt for meget tekst alligevel.

  SvarSlet
 18. Jeg synes det er virkeligt flot billede, hvis man tænker på hvor svært et tema det er. Som mange af de andre siger, kan jeg virkeligt godt lide det med hænderne i siden, så man kan se at det ikke bare er et skilt, men en persons mening (hvis man kan kalde det det..).
  Skriften er også virkeligt flot, men synes at det er lidt ærgeligt at billedet er i sort-hvid. For når jeg tænker "oprør", forstiller jeg mig massere af stærke farver og bannere, og folk med klistermærker i hovedet. Måske er det bare mig der tænker det sådan, fordi jeg forbinder det med demonstration :)
  Men det er slet ikke fordi jeg ikke kan lide det i sort-hvid. Jeg har dog ikke set det i farver, så jeg ved ikke rigtigt hvordan det ville se ud..

  Undskyld en lidt forvirret kommentar! Håber du ved hvad jeg mener :) Kys ♥

  SvarSlet
 19. Anonym; Okay :)

  Maya; Tak for rosen! Jeg kom først hjem klokken 7 i går, og så skulle jeg spise, så jeg fik først taget billedet klokken 8, og derfor var det ret mørkt udenfor og billedet blev meget orange i farven og lidt for hyggeligt til det udtryk, jeg havde lyst til at have i billedet. Derfor lavede jeg det sort-hvid. Men jeg ville også have foretrækket det i en masse farver, og hvis jeg havde haft hele dage, havde jeg måske lave flere skilte ude på en gade. Så jeg giver dig helt ret :)

  Victoria; Tak!

  SvarSlet
 20. Jeg synes ikke at vi har nogen grund til at protestere. Men det er jo en person sag.

  SvarSlet
 21. Jeg forstår ikke, hvad du mener. Billedet er for at vise ytringsfrihed, ikke for at sige, at jeg har noget bestemt at protestere mod.

  SvarSlet
 22. Jeg vil sige jeg er lidt skuffet, da jeg troede jeres billeder altid var originale, men jeg har selv, i denne uge, fundet en engelsk version af dette billede..

  Lidt skuffende.......

  SvarSlet
 23. Anonyme; Tak!
  Anonyme; Jeg vidste ikke, der fandtes sådan et billede, så det har jeg ikke rigtig kunne gøre noget ved. Kan du linke til billedet?

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!