onsdag den 19. oktober 2011

[KONKURRENCE] Jeg elsker - Onsdag


Da jeg bladrede igennem alle billederne fra konkurrencen, slog det mig hvor forskellige alle billederne var. Nogle var sat op på forskellige måder, andre var der tænkt længe over, men de smukkeste billeder (efter min mening) var de helt enkle af slagsen.
Som det her.
Jeg elsker den lidt tilfældige måde billedet ser ud til være taget på, de smukke nøgne træer, og ikke mindst, luftballonen. Jeg synes at Frida er helt vildt heldig at hun har kunnet fange sådan et smukt øjeblik, og præcis derfor skal hun have en plads på bloggen i denne uge!

20 kommentarer:

 1. Synes det er et flot billede, men synes ikke det lige slår stærkt igennem hvad hun vil indefor emnet?

  SvarSlet
 2. vel meget fint, men hvad elsker huN??? luftballoner ha ha

  SvarSlet
 3. Jeg forstår heller ikke tanken bag. Det ligner allermest bare et random billede hun har taget én eller anden ubetydelig dag, hvor hun spottede en luftballon. Sorry to say Frida. Det er et ganske fint billede, der er bare intet specielt over det. Det kunne måske også godt være beskåret bedere.

  SvarSlet
 4. Jeg tror ikke at det er meningen at disse billeder skal kritiseres...
  Jeg synes at det er et smukt billede, og det er derfor at jeg har valgt det.

  SvarSlet
 5. Det jo Frida! :-D ..
  Jeg elsker det billede! Hvor er det godt. :-)

  SvarSlet
 6. Man kan da også elske at fange et smukt billede på kameraet! Jeg synes at det er flot, Frida! :)

  SvarSlet
 7. Personligt elsker jeg luftballoner! Så det gør Frida måske også?
  Smukt billede

  SvarSlet
 8. Det flotteste billede i konkurrencen indtil videre. Er helt vild med det.

  SvarSlet
 9. Sødt. Enkelt og fint,men alligevel med så mange detaljer som man først ser, efter man har kigget på det et par gange.

  SvarSlet
 10. rigtig skønt billede, knus

  SvarSlet
 11. Det var som sådan ikke kritik, synes det er et flot billede, jeg spørger bare fordi, jeg gerne vil høre den oprindelige tanke bag billede.

  SvarSlet
 12. Naah, det er et flot billede men fortolkningen fejler, og jeg er i tvivl om hvad hun vil med det billede. Altså, elsker hun luftballoner eller elsker hun udsigten?

  SvarSlet
 13. Jeg er meget facineret af det her billede! Jeg aner ikke hvad fotografen har tænkt, men for mig handler det om at elske, når man opdager noget nyt midt i alt det nøgne og grå. For mig har det i hvertfald skabt inspirration, må jeg have lov at blogge det videre på vores blog? XX Kaya fra tankecirkus

  SvarSlet
 14. Virkelig smukt billede! Jeg er dog enig med de andre i at det ikke skinner klart igennem, hvad fotografen elsker. Vi kan alle tolke det på hver vores måde, men jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad Frida selv har tænkt. Hvad det er, hun elsker.
  No hate :-)

  SvarSlet
 15. Det er sjovt, som billederne ligner noget, I selv kunne have taget. Altså; samme stil. Maya med sine varme, hverdagsagtige billeder uden alt for meget redigering, Agnes enkle og "rolige" motiver og så Ediths hang til smukke landskaber...

  SvarSlet
 16. Viiiirkelig flot billede!

  http://mathildes-billedbog.blogspot.com/

  SvarSlet
 17. Enig med den anonyme, det kunne sagtens være et i selv havde taget :) Glæder mig så til at se Maries og Ritas som altid er fucking overredigerede og nærmest er voldtaget i photoshop.hehe<3

  SvarSlet
 18. Synes det er lidt ærgerligt, for hvad er det hun elsker? Jeg er ked af det, men hvor er følelserne i det? Jeg elsker..? Hvad viser det?? Jeg forstår sagtens at man kan elsker the, eller sit dyr. Man kan nemt elske en person, men hvad vil i med et som det her? Det er så flot med redigeringen og motivet, men jeg kan virkelig ikke se andet i det.. Undskyld. Jeg håber i andre vælger billeder, der giver mening.

  kys

  SvarSlet
 19. Jeg tror i skal se bort fra det objektive i billedet, og tænke nærmere over det subjektive. Det kunne være stemningen i billedet Frida 'elsker'.
  Det kunne sågar være billedets historie og dét Frida føler når hun ser billedet, og ikke nødvendigvis en 'ting man kan tage fat i'.

  Man kan slevfølgelig tolke det som at "Frida elsker luftballoner", som vi alle har det med at gøre-
  Men prøv nu
  for en gang skyld at
  tænke udover rammen.

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!