onsdag den 2. november 2011

Efterår - Onsdag

20 kommentarer:

 1. Fantastisk billede!

  SvarSlet
 2. minder mig om vinter mere?

  SvarSlet
 3. Minder mere om vinter da det ikke umildbart ser ud som om der er blade på træet? Men det er et smukt billede.

  SvarSlet
 4. Tak for de søde kommentarere :)
  Og som i kan læse på facebook siden, er dette billede lidt et symbol på at jeg ikke kan lide efteråret fordi det minder mig om vinter

  SvarSlet
 5. Jeg synes det ville være mere "efterårs-agtigt" hvis du nu havde fået nogle varme farver med på dit billede. Men billedet er virkelig smukt alligevel, jeg synes bare ikke, at der er så meget efterår over det.

  SvarSlet
 6. Rigtig, rigtig fint billede. Jeg kan godt se at efterår minder dig om vinter, så du bryder dig ikke om efterår. Men alligevel synes jeg du skulle have taget et billede der udstrålede 'efterår':-)

  SvarSlet
 7. det er virkelig flot. De mørke træer til den blå himmel ser super flot ud! (:

  SvarSlet
 8. Tak!
  Jeg kan godt se hvad i mener, men jeg vidste at der med dette emne nok ville komme 7 billeder af farverige blade, og varme stemninger, så jeg ville gøre noget lidt anderledes, og satsede lidt :)

  SvarSlet
 9. Jeg har fødselsdag i dag, det er simpelthen den bedste gave! :D

  SvarSlet
 10. Virkelig flot billede, men der må da været andet at fotografere end træer og blade til emnet. Det er ligeså meget til de andre kalejdo-piger. Ikke at det er grimt på nogen måde, men jeg ville gerne se nogle mere kreative fortolkninger end bare et natur-billede. Er spændt på billederne de kommende dage. Om det bare er et billede af varm kakao eller flere træer...

  Jeg er ikke ude på at gøre nogen kede af det! Tag det som konstruktiv kritik. Men som sagt, flot billede og god tanke! :)

  SvarSlet
 11. Tak :)
  Og jeg tager det i hvert fald som 100% konstruktiv kritik!

  SvarSlet
 12. Bedste billede indtil videre. Godt billede i forhold til emnet.

  Knus Emma S
  www.eemmaass.blogspot.com

  SvarSlet
 13. Sikke en flot blog! (-:

  Mvh sidselkh.blogspot.com

  SvarSlet
 14. Rigtig smukt billede. Jeg forbinder måske mere efteråret med te, orange dybe farver, hygge, dyner og varme vanter end jeg forbinder det med lige præcis det billede. Det minder mig mere om en frostklar dag, hvor det hele bare er bidende koldt og træerne helt nøgne. Men smukt er det.

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!