mandag den 7. november 2011

Vand - Mandag

31 kommentarer:

 1. Jeg elsker at i har et nyt emne hver uge, og at i har en dag hver, til at vise jeres idé bag emnet. Fedt! :-)


  norakristina.dk

  SvarSlet
 2. Jeg vil mene Maya, at dette er dit bedste billede her på kalejdoskopiske!
  Skønt billede - jeg er helt vild med at kvinden "forandres", og at man ser hende på en ny måde ved hvert billede. Nogle gange kan man kun se hendes siluet, mens andre gange kan man sidde og kigge nærmere, og se hendes ansigt og hendes ansigtstræk. Vandet har en god effekt, og er smukt som altid. Det er lidt "vildt", hvilket fuldender billedet.
  Synes at du er kommet rigtig godt ud af det i denne uge! :-)

  SvarSlet
 3. Ubeskriveligt fede farver. Virkelig fin opstilling, og det passer virkelig fint sammen. Dog er jeg ikke så super tilfreds med emnet i denne uge, og heller ikke i den sidste. Efterår og vand er to meget konkrete ting, synes jeg, og jeg tror godt at billederne i denne uge, kunne komme til at ligne hinanden, ligesom i sidste uge. Men super smukt billede, Maya. Virkelig godt gået.

  SvarSlet
 4. Fantastisk billede! Opsætning og det hele... Og så er A også bare vildt køn.

  SvarSlet
 5. Årh det er så fint, Maya. Åh hvor er Agnes sød! Elsker deeeeet

  SvarSlet
 6. smadder flot billede. Det ligner lidt en havfrue der sidder og nyder havet.
  SMUKT! (:

  SvarSlet
 7. Virkelig skønt billede!
  Det blå vand og den sorte "skygge" som både kan ses som havfrue, en pige eller end sorgende, bange, skræmt, håbningsfuld..
  Smukt :)

  Knus.

  SvarSlet
 8. jeg kan ikke lide det. overhovedet.

  SvarSlet
 9. Hvor er det flot, Maya! Det er som om at billedet nærmest har sådan en lidt magisk følelse, og så elsker jeg at lyset er sådan lidt mørkt i det. Det fortæller i hvertfald en historie, og jeg synes det er et af dine bedste billeder.

  SvarSlet
 10. Tusinde gange tak alle sammen, jeg har virkelig prøvet på at tænke lidt ud af boksen!
  Og anonyme; har du lyst til at uddybe hvorfor du ikke kan lide det?

  SvarSlet
 11. Det er godt nok nogle flotte billeder, du har taget der! Jeg kan godt lide farverne og hvordan du har sat det sammen på. Man kommer i en helt speciel stemning.

  SvarSlet
 12. Imponeret over de fleste billeder i uploader.
  Fine motiver, og nogle har endda også lidt historie bag sig. Rigtig flot!

  Held & lykke i fremtiden!

  /Mathias
  http://mathiaseisschultz.blogspot.com/

  SvarSlet
 13. wow det er flot maya! et af de bedste på bloggen! helt igennem fremragende!

  SvarSlet
 14. kedeligt kedeligt kedeligt.. passer godt til dig maya. du er så hamrende kedelige.

  SvarSlet
 15. Virkelig fed stemning og opsætning :)

  SvarSlet
 16. Jeg kan slet ikke forstå din kommentar anonyme jeg føler mig godt nok ikke kedelig når jeg bader i havet i november, men den måtte vel komme..
  Men hvorfor syntes du det?

  SvarSlet
 17. flot at haters altid er anonyme. de ved godt at det er noget fucking lort de lukker ud, ellers ville de sgu ikke være anonyme!
  Jeg elsker det her billed! Selvfølgelig har der måske været smuttere hvor man har været stresset, men forhelved det har alle sgu da! Det er jo ikke meningen at alle billederne skal være perfekte og tale til ALLE dem der læser bloggen! Det er ikke proffessionelle der har oseaner af tid til at tænke over meningen med deres billed. Det er helt almindelige piger med et liv ud over det her, og de gør det fandme godt alle sammen. Jeg ville slet ikke have ideer nok til at oploade et billed hver uge!! Og et billed taler til nogle mennesker, et andet taler til nogle andre mennesker! Jer anonyme mennesker kan sgu da ikke forvente at billederne opfylder jeres krav hver gang!!! Og hvis man allerede har den indstilling at f.eks. "Maya tager kedelige billeder" så kan man finde noget forkert ved hvert billed! Sorry at det blev så langt men det var min mening der var nødt til at komme ud! Please lad vær med at hør på anonyme mennesker Maya! Jeg, og alle mulige andre, synes du gør det super godt ligesom alle de andre piger på bloggen :D

  thewallsaroundus.blogspot.com

  SvarSlet
 18. Kamilla # Dejligt at høre :)

  SvarSlet
 19. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 20. Er helt forelsket i jeres blog og jeres billeder!!
  Rigtig, rigtig flot billede/billeder!!
  Gid det var mig der kunne tage sådan nogle;)

  Knus:)
  -Alberte
  http://albertewissing.blogspot.com/

  SvarSlet
 21. Dejligt stemningsfuldt billede, Maya :)

  !! Lily-Ester
  www.lily-esters.blogspot.com

  SvarSlet
 22. Dejligt billede! Jeg syntes det er rigtig godt lavet Maya!:)
  Keep up the good work!

  nyevinkler.blogspot.com

  SvarSlet
 23. Det er godt med konstruktiv kritik, Maya! Men når det kun er kritik uden nogen uddybning, så skal du glemme alt om det. Husk på de fine kommentare, husk dem!

  SvarSlet
 24. Flot - lidt dystert, men det er det der gør det magisk! Jeg, personligt kunne godt have nøjes med ét af billederne. Men det er jo smag og behag. Men alt i alt, flot!

  SvarSlet
 25. Syntes ikke det er fair, at der altid er hate på anonyme? Jeg kan ikke være andet end anonym da jeg ikke har en bruger eller blog eller google konto eller noget?

  Jeg forstår ikke rigtig billedet, og syntes det er lidt kedeligt og alt for ... enkelt. Men derudover vil jeg gerne rose dig, for du er en fantastisk fotograf generelt og du er en utrolig smuk pige, Maya. :-)

  SvarSlet
 26. Anonyme nederst; Jeg ved godt at der altid er hate på de anonyme, men helt ærligt, er det også oftes dem som skriver det ukonstruktive og al haten. Jeg ved efterhånden at folk ikke vil sætte navn på hvem de er når de skriver kommentare som ''jeg kan ikke lide det. overhovedet.'' eller ''kedeligt kedeligt kedeligt.. passer godt til dig maya. du er så hamrende kedelige.''
  Det kan godt være at nogle anonyme mennesker vælger at stå frem og sige det ærligt som de syntes det er, men sådan kommentare som dem ovenover kan jeg virkelig ikke bruge til noget.
  Jeg syntes at før folk kommentere burde de tænke på at vi gør vores bedste og tit er pressede til at finde en idé hvert eneste uge og det gælder altså alle på bloggen.
  Men tak for din konstruktive kritik og din ærlige holdning
  Ps. hvis du har lyst, kan du trykke på navn under 'kommenter som' også skrive dit navn, så er du ikke anonym

  SvarSlet
 27. Jeg kan godt lide det, fordi det er så enkelt. Fint at du har sat flere billeder/poseringer sammen til et billede.

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!