tirsdag den 6. december 2011

Nyt/gammelt - Tirsdag

18 kommentarer:

 1. Überfed idé :)
  Har selv en 12 år gammel iBook (Macbook) og den nyeste MacBook white - de er ret sjove at sætte ved siden af hinanden :D
  xoxo.

  SvarSlet
 2. Hvor er det godt!

  SvarSlet
 3. Haha fed idé :)

  nyevinkler.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Jeg synes det er meget enkelt lavet, men det har alligevel også en fed effekt! Du kunne havde gjort det bedre, men jeg er sikker på at du har travlt med gymnasiet her for tiden (det har jeg) :-)


  Jeg glæder mig til næste uge!

  SvarSlet
 5. Sikke en fed idé! Nice lavet :-) (som altid)

  Knus
  soedesofieskriver.blogspot.com
  sofieskriverhistorier.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Så fint, Agnes, virkeligt! Hold da op, vauuwwwww

  SvarSlet
 7. Det er en virkelig fed idé, og virkelig essensen af noget nyt/gammelt. Men jeg synes godt du kunne have undladt redigeringen i højre side. Det ser lidt for kunstigt ud, og stregen i midten er ikke særlig pænt... Men der er sikkert en grund til du har redigeret det sådan :-)

  SvarSlet
 8. Jeg synes du har fuldført opgaven perfekt! Dog synes jeg du skulle måske ha' sat skillerlinien lidt mere i midten, men det er blot min mening :)

  SvarSlet
 9. Virkelig godt! Det er genialt med brevet og mobilen! Jeg forestiller mig at du har lavet den 'gamle' side større en den 'nye' side, fordi at dengang fyldte tingene bare mere :-)

  SvarSlet
 10. IRRRK DET ER EN GOD IDE. Wauw, det er flot.

  SvarSlet
 11. Nøøøøøøøøøj, hvor er det fint!

  SvarSlet
 12. Tak for rosen! :)

  Alice; Hvad kunne jeg have gjort bedre?

  Emma; Jeg var også virkelig meget i tvivl, om jeg skulle have redigeringen med eller lade være, men jeg synes bare, at det gjorde det ekstra tydeligt, hvad der var gammelt, og hvad der var nyt. Hvis det havde været muligt, havde jeg taget billedet, når det var lyst, for så ville "nyt"-delen have været mere hvid/moderne. Men som sagt, jeg kunne lige så godt have valgt ikke at redigere det - var i tvivl.

  Life of Lize; Jeg stod med valget mellem at der var lige meget plads mellem siden af bordpladen og hvor billedet sluttede, eller om der skulle være lige meget bord til hver. Det er lidt svært at forklare, men måske forstår du?

  Julie; Fin fortolkning, men det har jeg nu ikke tænkt over.

  SvarSlet
 13. Når, nu forstår jeg bedre! Ærgerligt med du ikke kunnenå at tage det mens det var lyst. Men sådan er det jo :-)

  SvarSlet
 14. Ja, det er virkelig et problem her om vinteren!

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!