onsdag den 29. februar 2012

Nærhed - Onsdag

Photobucket

8 kommentarer:

 1. Ej hvor sødt, genialt! :-)

  SvarSlet
 2. Virkelig godt tænkt af dig, må jeg sige! Super fedt billede, og en virkelig flot fortolkning.
  Kram

  SvarSlet
 3. Jeg synes at tanken er rigtig fin! For der er intet bedre end at tale i telefon med en super veninde! Dog synes jeg at billedet er en lille smule kedeligt :-)

  SvarSlet
 4. Jeg kan virkelig godt lide fortolkningen! Det der med at folk er tæt på selvom de er langt væk er ret fascinerende :)

  SvarSlet
 5. Mange tak!

  Luna: TAK! Hvad synes du, at jeg kunne have gjort bedre? (-:

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhm, det er svært at sige.. Altså når jeg kigger på billedet tænker jeg at det er en vildt fed idé men at der virkelg mangler noget som også gør billedet interasant.. Når du nu har en lyskæde i bagrunden tænker jeg at det er aften og man sidder med en kop the og er i hygge stemning, så på den måde er lyskæden fed! Måske noget mere af den slags.. hvis man nu havde dækket hele bagrunden med lyskæder og lamper, som bare bliver til sådan nogle lysene prikker når de ikke er i fokus.. Det kunne være flot! eller hvis du havde hængt nogle breve og billeder og sådan noget op på væggen fra Maya og hvor der måske stod en kop the og en småkage og ved siden af kunne mobil så ligge og vise at Maya ringede... Måske (ved ikke om din mobil kan det) et billed som popper op på skærmen når nogle ringer?
   Ved ikke om du kunne bruge dette til noget eller om det bare var pludder, haha?:-))

   Slet
 6. Godt tænkt!
  At man kan have nærhed og intimitet med et andet menneske, der måske er langt væk, er en sjov tanke. :-)

  - Emma
  http://epw-blog.blogspot.com/

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!