fredag den 3. februar 2012

Transport - Fredag

21 kommentarer:

 1. Hm.. Biler i mørket ?
  Virkelig spændende - man må lige kigge et par ekstra gange.

  Interessant som altid, Agnes :-)


  - Frida
  fridasmiling.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Et fedt billede, men biledet er måske lidt for mørkt. Men fedt, også at der er så mange biler, hvilket man først opdager, hvis man kigger ordentligt efter.

  SvarSlet
 3. En anelse for mørkt, synes jeg. Det er svært at se motiverne.

  /Mathias @ www.mathiaseisschultz.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Billdedet er fint, men lidt for mørkt måske :)

  SvarSlet
 5. Det er rigtig mærkeligt, for på den computer, jeg lagde det ind fra, var det ikke så mørkt, som den computer, som jeg sidder ved nu. Kan godt se, at det er ret mørkt nu!

  SvarSlet
 6. Har prøvet det med at billeder ser forskellige ud fra com til com, ret underligt. er enig i de andre med at det er for mørkt, gad godt at se det lidt lysere:))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtig irriterende! Har også prøvet, hvor jeg lavede et billedet lidt varmere i farven, og så så jeg det på en anden computer, hvor det så helt grimt gult ud!

   Slet
 7. Synes det er ekstremt fedt at det er så mørkt!!!! Man kommer til at fantasere når man ser det. Synes det er helt perfekt. :-))

  SvarSlet
 8. Jeg ved ikke, om jeg synes det er for mørkt, eller om det er godt.. Måske er det lidt for mørkt, siden man ikke kan se bilerne helt så godt, men fint billede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså på den anden computer, var det også mørkt. Det er mere lysene, som man skal se, men de er også bare lidt mørkere på den her computer, end på den computer, hvor jeg redigerede billedet :)

   Slet
 9. Jeg synes, det er uhyggeligt.

  SvarSlet
 10. Her ved mig er det et rigtig godt billede Agnes. Selve billedet er jo mørkt, men motivet er flot! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er meget enig ;) - Flot billede Agnes <3

   Slet
 11. Det er en smule creepy, men super fedt. Man skal næsten forestille sig alle bilerne, der driver forbi! Super fedt, Agnes!

  SvarSlet
 12. Jeg synes det er et super billede Agnes :) - du gør det på din måde, som det så er lidt mørkt eller ej, er det meget fedt.
  Bella // bellakeller.blogspot.com

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!