lørdag den 10. marts 2012

Inspiration - Lørdag


18 kommentarer:

 1. Du har ret - fletninger giver SÅ meget inspiration! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er jeg glad for, du synes :-)

   Slet
 2. Nøøjh, hvor ville jeg dog ønske, min mor kunne sådan noget!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ja, det kender jeg godt! Det er heller ikke til meget nytte, når man kun kan flette på andre..

   Slet
 3. Smukt, meget smukt! Enormt flotte frisurer, Anna!

  SvarSlet
 4. Faktisk rigtig inspirerende ja.. Det tog mig lidt tid at se meningen, men (og du må rette mig, hvis jeg tager fejl) jeg syntes at det billede viser hvor meget man kan med én ting. Altså selv noget så simpelt som en fletning, kan laves på så mange måder, det er virkelig inspirerende... Eller er det bare mig, som overfortolker? :)

  Knus

  www.nivikkaandersen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtig fedt, at du har fortolket selv Nivikka. Jeg fik idéen til billedet, pga. der tit bliver postet sådan nogle b&w inspirationsbilleder rundt omkring på blogs, og så syntes jeg, det kunne være fint at lave med forskellige frisurer. Også fordi, at jeg selv er blevet inspireret til at prøve at flette sådan nogle pga. sådan nogle billeder. :)

   Slet
 5. Smukke billeder :D
  Har forresten først opdaget bloggen nu for anden gang. Første gang var da I havde ca. 10 faste læsere og lige var begyndt. Det fantastisk, hvor hurtigt bloggen har taget fart!
  Mon I vil smutte forbi min blog og tage et kig?
  // Sara - www.perpleks.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sara! Er glad for, at du har fundet bloggen igen. Og ja, det er helt vildt så hurtigt, det er gået. Det er vi også vildt taknemmelige for. :-)

   Slet
 6. Hvilket program redigere du dine billeder i? Har selv mac og kunne se på et billede du også har, og kan ikke finde photoscape til mac :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke mac, men det er der nogle af de andre piger, der har. Tror både i hvert fald Maya, Agnes og Andrea har en mac :-)

   Slet
 7. Very cute!

  Azzurra-Bellini.blogspot.com

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!