tirsdag den 18. september 2012

Min by - Tirsdag18 kommentarer:

 1. Kender den der stemning på en prik! Lyset titter frem fra skyerne eller horisonten og fuglene pipper livligt udenfor.. og så kører man af sted og selvom man egentlig var lidt groggy så vågner man helt af morgenens friske kølighed. (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, lige nøjagtig Alice! Du har lige beskrevet det, jeg ville med dette billede :)

   Slet
 2. Åh enig med Alice, også selvom den vågne følelse ikke har meldt sig så meget på det sidste, men ja. Der er sådan en helt særlig duft over en kold efterårsmorgen. Derudover er jeg imponeret over at du har taget dette billed, jeg er måske den eneste der undre mig lidt over hvordan det er gået til, for cyklen ser jo ud til at bevæge sig og det hele, men ja - det er et rigtigt skønt billed, både cykel og jakke ser også rigtig skønne ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Duften af en efterårsmorgen! Mmmmmm!
   Det var også lidt et sats med det billede her... Sådan på den der "knald eller fald" måde. Er ikke helt så hys, som jeg burde være med mit kamera. Derfor ender det tit ude i nogen lidt risikable situationer. Som da jeg f.eks. skulle tage dette fotografi, og jeg måtte slippe styret med den ene hånd, og fotograferer med et lidt tungt spejlrefleks i stedet for. Men vejen lå øde hen...... Og jeg er hermed et dårligt forbillede for andre cyklister.

   Slet
  2. Hold da op, det lyder avanceret - jeg synes nu der kom noget godt ud af dette lille risk, også på trods af at du måtte fremstå som dårligt eksempel. :-)

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Svar
  1. Nej - "Min by"
   Jeg valgte at vise måden, jeg oplever min by allermest på. Nemlig på min morgen cykeltur, hvor byen vækker mig godmorgen, og jeg ser hvordan den selv vågner op fra sin søvn.

   Slet
 5. Flot billede!

  catrinesejer.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Årh hvor er det er lækker cykel. Dejligt billede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den! (men hundredeår gammel, rusten, knirkende, hvor-er-jeg-forpustet-fremkaldende... og stadigvæk hammerskøn) Og tusinde tak!

   Slet
 7. Har det ikke været utrolig svært at tage det billede?
  Det er super smukt, meget stemningsfuldt. (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Egentligt ikke! Men mit kamera har nok svævet i en lidt stor fare, hovsa!
   Tusinde tak, hvor er jeg glad for du synes det :)

   Slet
 8. Jeg er vild med billedet, men jeg synes ikke helt det passer til ugens emne, beklager. Jeg havde håbet på at du måske viste noget andet, som virkelig karakteriserer din by. x- www.tjuhei.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Er det rigtigt? Det er jeg da ked af at høre. Men tak for din konstruktive kritik, den er jeg til gengæld glad for. Det jeg prøvede med mit fotografi var ikke at vise "min by" (bygningsværker f.eks) men hvordan jeg oplever min by. Så jeg prøvede vel at twiste det lidt! Gøre det en anelse anderledes, da jeg tror mange kender følelsen af, at cykle gennem sin by med vind i håret.

   Slet
  2. Haha, ja, det kender jeg. Jeg er en vaskeægte københavner og cykler mere end jeg går. Er glad for du kunne lide kritikken. Hvis jeg selv skulle tage et billede af "min by", ville jeg tage et billede af Kg. Nytorv og aftenen, tror jeg. x

   Slet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!