fredag den 9. november 2012

Alene - Fredag


19 kommentarer:

 1. Wow. Nok det bedste billede denne uge! :D Genialt fanget, virkelig smukt og lidt trist (eller er det bare mig der opfanger det sådan?)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg kan godt forstå, at du opfatter det som trist. Jeg synes selv, billedet har en dobbelthed med at han både kan sidde og hygge sig alene, men det kan også være alene på den triste måde, da der f.eks. ikke er en kvinde i billedet.

   Slet
 2. Virkelig godt tænkt, Agnes :) Jeg har også tit tænkt over hvor stille der kan være hjemme hos et gammelt menneske, når man bare er alene. Og hvor ensomt man kan have det, hvis man ikke lige har så mange venner eller mere familie tilbage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for rosen og for at dele dine tanker om billedet :)

   Slet
 3. Det er det smukkeste billede, jeg nogensinde har set. Jeg kan rigtig godt lide sørgelige billeder, og ja - det her får mig jo næsten til at græde! VIRKELIG GODT!
  x - Mathilde (www.tjuhei.blogspot.com)

  SvarSlet
 4. Svar
  1. Det var sjovt ord at bruge, men det er vel, hvordan man fortolker det :)

   Slet
 5. Svar
  1. Tak! Igen ved jeg ikke helt, hvad du/I mener med "sødt"? :)

   Slet
 6. Det gør meget for mig, at billedet er postet under titlen "alene" og ikke under "ensomhed". For mig betyder "alene" ikke nødvendigvis noget trist, men kan være et øjeblik, hvor man zoner sig ind i sin egen verden og tanker.

  Flot, enkelt og meget smukt billede, Agnes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Michelle! Det er helt klart også noget, jeg har tænkt over; at der er den her dobbelthed i ordet "alene"s betydning. Det er min bedstefar på billedet, og når han har brug for at være alene, sætter han sig netop dér og skriver forskellige ting ned og hygger sig lidt med det. Men der er da også nogle dage, hvor han kan føle sig alene på den ensomme måde, fordi min mormor er død.

   Slet
 7. jeg beundrer det bedste, .. bedårende og blottet. hvor er det fint

  SvarSlet
 8. Det er virkelig smukt, Agnes.

  SvarSlet
 9. Ligesom de andre skriver, er det et virkelig godt billede, og jeg elsker også den dobbelte betydning :) Synes dog billedet virker lidt for skævt og der er lidt for meget overvægt til højre side

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Billedet er kun skævt, fordi jeg ikke har taget det i en vinkel direkte ind mod væggen. Hvis jeg ville have dette motiv, kunne jeg ikke have undgået noget rod, for til højre for billedet er der bare flere ting. Så selvom jeg normalt tænker meget på kompositionen i mine billeder, så valgte jeg at vænne rodet til noget positivt; alt i billedet fortæller en historie! Planterne beskriver min bedstefar godt, for han har mindst tyve i sin lille lejlighed, der ligger sten til venstre for ham for han samler på sten, og der er et billede med køer, fordi han har haft en stor gård. Og en lille ting, som ingen har kommenteret på - på bordet står der en telefon, altså en mulighed for selskab :)

   Slet
 10. Smukt billede. Det sætter mange tanker i gang. Min første følelse, da jeg så billedet, var vemod og tristhed, men ved nærmere eftertanke kigger jeg jo på overskriften, der siger "alene" og ikke "ensom", hvilket jo er to vidt forskellige adjektiver. Alene lyder måske negativt i de flestes ører, men det er det jo så nødvendigvis ikke lige - i modsætning til "ensom". Men - smukt billede.

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!