mandag den 20. maj 2013

Beskriv dig selv to år efter - Mandag

 photo _MG_0104_zpsf6a119b7.jpg

Det hele er egentligt lidt det samme som før - jeg hører musik, går til koncerter, blogger, tegner, skriver, fotograferer, går i store sweatre og grimme skjorter, laver underlige ordspil, går ture og gemmer mig på mit værelse i Udkantsdanmark. Men nu er jeg 16 i stedet for 14, går i 1.g i stedet for 8. klasse, laver operation dagsværk, arbejder i et lokalt ungdomshus, drikker kaffe, kæmper med afleveringer, køber vinylplader, fester og sidst men ikke mindst, så blogger jeg ikke længere på Kalejdoskopiske, når denne uge er omme.

15 kommentarer:

 1. Af alle mennesker i blogverden, så er du den, jeg allerhelst vil dele en tirsdag eftermiddag med over en kop kaffe! Kommer sådan til at savne dine skæve billeder, dine mærkelige farvesammensætninger og ikke mindst din ligeså store kærlighed til Mew og Mumikrus. Mange kys til dig, Line. Al lykke til dig fremover!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor har du ret - har det på præcis samme måde!

   Slet
  2. Hvor er I søøøde! tusinde tak for det, og tak fordi, i har fulgt med og kommenteret ♥

   Slet
 2. Hvor jeg dog elsker dit udkantsdanmark-univers, Line! Jeg kommer til at savne dine skøre, smukke billeder utroligt meget :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for dine fine ord Sigrid, og at jeg ligefrem har mit eget univers. vildt ♥

   Slet
 3. Elsker dine billeder og kommer i hvertfald til st savne dit smukke præg på kaljedoskopiske!
  Hvad for et opjektiv har du taget billedet med?

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, mange tak! Det bliver også både trist og underligt at jeg ikke længere skal lægge billeder ud, når det har været en fast del af min uge i så lang tid!

   Jeg har bare et standard objektiv på et aflagt, efterhånden ret gammelt, Canon 5D

   Slet
 4. Der tog du lige pusten fra mig!
  Jeg blev fuldstændig betaget af teksten, og så pludseligt kom dét. Jeg håber du fortsat vil blogge på kunstig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke, jeg LOVER at jeg nok skal fortsætte på kunstig ♥

   Slet
 5. Klokken er otte om morgenen, og jeg bør virkelig komme ud af fjerene, hvis ikke jeg skal komme for sent til mit eget 1.g-liv med afleveringer, men alligevel har jeg mest lyst til at blive siddende og kigge på billedet og læse teksten otte gange til. For søren, hvor jeg kommer til at savne dig og dine billeder - forhåbentlig på gensyn aller-yndlings-kalejskopiske-Line.

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare et godt emne at slutte af med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sonja! Jeg fik ikke lov til at lave "beskriv dig selv" første gang, fordi jeg ikke var med på det tidspunkt, så jeg er også rigtig glad for, at kunne gøre det nu. Mange mange tak fordi du har fulgt med og kommenteret ♥ ♥ ♥

   Slet
 7. Held og lykke fremover! Jeg kommer virkelig til at savne dine billeder :) Nu er jeg lidt nysgerrig, men hvorfor vil du ikke blogge mere på kalejdoskopiske? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Johanne, tak skal du have! Jeg ved ikke om du har set det på vores facebook-side, men vi har besluttet at lukke Kalejdoskopiske ned efter denne uge, fordi vi ikke længere har engagement eller tid nok til at holde det kørende. Bloggen kommer stadigvæk til at være åben, så man kan kigge gennem billederne, og vi laver måske et projekt på et andet tidspunkt, der ikke er nær så tidskrævende. men tusinde tak for, at du har fulgt med ♥

   Slet
 8. Jeg har altid drømt om at blive en del af Kalejdoskopiske, så hvis I mangler en ny "fotograf", så skriver I bare! ;-)

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!