onsdag den 22. maj 2013

Beskriv dig selv to år efter - Onsdag


To år. To år siden de første Kalejdoskopiske tanker plantede sig i mit hoved. To år siden spændingen og nervøsiteten begyndte at spire, inden jeg tog på efterskole. På de to år er jeg groet utrolig meget på rigtig mange punkter. Nogle ting er stadig de samme, mens en del har ændret sig. Men selv dét, som er skiftet ud, vil altid være en del af min bagage, som tager med mig, når jeg skal sige farvel til det gamle og møde noget nyt.
Farvel kæreste Kalejdoskopiske, nu vil jeg pakke dig sikkert ned.

10 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fint - og lidt trist

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Frederikke, og ja.. trist, synes jeg også, det er.

   Slet
 2. Jeg kan ikke helt finde ud af, om du stopper på Kalejdoskopiske? Men smukt er det skrevet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tusind tak Rikke!
   Det er ikke kun mig, der stopper, men (desværre) hele bloggen. Det her er den sidste uge, vi lægger billeder ind. Vi har skrevet det på facebook-siden, men vi skal nok hurtigst muligt få lavet en nyhed her på selve bloggen omkring det også.

   Slet
  2. Virkelig ærgerligt.
   Dette en af mine absolutte yndlings blogs, for I satte jeres helt eget præ hver dag på denne lille fantastiske verden, I har skabt. Alt godt i fremtiden til alle!

   Slet
  3. Hvor er du sød Rikke, det er så dejligt at få at vide! Det er også rigtig underligt for os, at bloggen skal stoppe, men alting har jo en ende, og man må hellere stoppe, mens det endnu er sjovt.
   Tusind tak igen, måske kommer der et andet projekt fra os, som er lidt mindre tidskrævende og lidt mere "dybdegående" engang. Alt godt til dig også :)

   Slet
 3. Hvor er det dog et smukt billede!

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!