mandag den 13. juni 2011

Mit kamera - Mandag

34 kommentarer:

 1. ikke så fedt faktisk. dine andre billeder er jo så meget bedre :-)

  SvarSlet
 2. Dine billeder plejer at være SÅ meget bedere! Men emnet er måske også ret svært, jeg ved ikke rigtigt... Men ellers fin idé maya

  SvarSlet
 3. Sød idé :) Savner dog lidt farver

  SvarSlet
 4. Jeg er enig med de andre. Jeg er ikke så vild med billedet, men emnet virker svært. Udover kritik så skal du altså også have ros, for alle de andre fantastiske billeder du tager!

  SvarSlet
 5. Synes det er et mega sjovt billede, rigtig god idé! og også et meget spændende emne.

  SvarSlet
 6. Jeg er sådan lidt halv enige med de andre!

  Jeg synes på den ene side det er nogle sjove billeder, men jeg kan ikke finde ud af om de skal fortælle en historie, og hvis de skal, kan jeg ikke finde ud af hvad de skal fortælle :-)
  Men jeg tror det mest er tegningen der forvirrer mig!

  Men inde bag min forvirring og fortvivlelse vil jeg rose dig! Du tager så flotte billeder, og jeg har gået og tænkt på hvordan I ville kunne tage nogle billeder under emnet 'mit kamera' lige siden jeg så hvad denne uges emne blev!

  //Zitha

  SvarSlet
 7. Super god ide. Det er måske ikke den bedste tegning, men ellers er ideen god. :-)

  SvarSlet
 8. Jeg synes, at det er et rigtig fint billede, Maya. :)

  SvarSlet
 9. Haha, jeg synes, at det er sødt. Og også ret specielt, det ligner i hvert fald ikke ret meget andet. For mig er det et kæmpe plus, og jeg vil gerne rose dig for det her.

  SvarSlet
 10. Jeg syntes altså, at der er et sødt billede. Forstod ikke helt hvordan man kunne lave temaet: mit kamera, men du klarede det rigtig godt. Ville aldrig selv have tænkt på det. Det skal du have ros for. :-D
  knus

  SvarSlet
 11. Jeg synes, at det er en super fin idé - specielt når man tænker på, hvor svært emnet er! :)

  Emilie
  www.blogbyemilie.blogspot.com

  SvarSlet
 12. Det er da et billede af de forskellige situation man står i, når man tager billeder! Højkantsbillede, brug af søgeren, ikke brug af søgeren og så et portæt. Det er hvertfald min fortolkning :) Synes det er en mægtig god ide til dette uges tema.

  SvarSlet
 13. Jeg er dybt uenig! Jeg synes det er en god idé til et svært emne og en tegningen har en helt perfekt barnlig charme over sig. Synes farver er en meget nem måde at gøre et billede "pænt" på, men det her er rigtig godt, elsker de fire "vinduer"

  SvarSlet
 14. Enig med pæne Nico!

  SvarSlet
 15. Ej, hvor et fantastisk sært billede! Det skulle forståes meget rosende!

  I starten var jeg kristisk, jeg syntes faktisk ikke det var noget ved, jeg kunne i se nogen sammenhæng eller mening med det. Men jeg har set på det et par gange, for hver gang, giver det mere og mere mening. Det er virkelig, virkelig ubeskrivelig herligt! Sikke et sjovt billede, genial idé. Det fylder en med tanker og spekulationer om billedet. Det undrer en over, hvad billedet vil sige til en. Det er kun en selv, der ved, hvad billedets mening er!

  SvarSlet
 16. For det første så syntes jeg, at dette ugens emne er virkeligt ... nedern! - Bryder mig ikke om billedet, sorry.

  SvarSlet
 17. @Frederikke Ravn
  Lidt ærgeligt at du er så negativ - hvis du vil kritisere så kom med noget konstruktiv kritik!

  By the way super fed blog, kan rigtig godt lide jeres idé med at have én dag hver! (:

  SvarSlet
 18. Da jeg læste de to første kommentare blev jeg øv i det, men da jeg så læste de næste, må jeg sige at jeg blev virkelig glad. I fleste af jer har helt forstået meningen i billedet(selvom det altså ikke var meningen at i skulle tro det var et lille lille barn der havde tegnet den, mine tegne evner er bare ikke så store, ha!) Og det er jeg super glad for. I har ydret jeres meningen og den vil nu komme op til overvejelse. Og til frederikke Ravn, tak fordi du tør stå frem, og sige din ærlige meningen, men husk måske til næste gang at komme med noget konstruktiv kritik eller lad vær med at skriv (-:

  SvarSlet
 19. Nu vil jeg prøve at komme med lidt konstruktiv kritik:
  Jeg kan ikke rigtig se hvor stor bredden i det her emne er, jeg synes der er nogle emner der kunne være mere interessante, hvor man ligesom kan udfolde sig lidt mere? Men jeg ved jo stadig ikke hvad de andre seks' svar på det her er, så indtil videre vil jeg forholde mig ganske neutral ;)
  - og Maya, jeg synes det billede er flot og godt i forhold til emnet, men ikke et af dine bedste :)

  SvarSlet
 20. jeg synes det er et helt okay billede, for ugens emne lyder ret svært.
  tror det bliver en udfordring for de andre, og har været for dig.
  en eneste ting jeg ville have elsket, var hvis lyset var mindre "koldt" i det. eller måske nogle farver?

  SvarSlet
 21. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 22. Helena@ vil skiftes til at vælge emner, så det er slet ikke mig eller min ide (-: Men tak
  Og mie, den er regnbue farvet da mine tuscher er så dårlige at de kun kan tegne et meget lille område af gange!

  SvarSlet
 23. Jeg vil så vælge at komplimentere kameraet! For pokker hvor er det fedt!
  Synes det er et rigtig fint billede Maya! Og lad vær med at lytte til pladder. Konstruktiv kritik kan man tage til sig, men det andet er lige til skralderen! Fortsat god uge! :) x

  SvarSlet
 24. Jeg synes virkelig, det er en kær tegning :D
  Det med at sætte 4 billeder sammen, synes jeg rigtig godt om :)
  Det lyder som et rigtig svært emne, ved ikke hvad jeg selv havde lavet, hvis jeg skulle lave dette emne. Efter min mening er du sluppet godt fra det ;)

  SvarSlet
 25. Jeg synes godt nok folk er lige lovligt gode til at kritisere det, du laver, Maya. Personligt synes jeg bare, at I skal nyde det arbejde, I laver i bloggens sammenhæng, og lægge de billeder ind, I bedst selv kan lide - I bruger jo jeres egen fritid til det, og jeg synes ikke vi andre kan tillade os at rakke ned på det.

  SvarSlet
 26. Ih, Maya! Hvor er det altså fint. Den måde skyggerne falder på de forskellige billeder, giver en fed effekt til billedet som helhed!! Wauw

  SvarSlet
 27. hahahaha Det er grimt

  SvarSlet
 28. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 29. maya, jeg synes det er fint.
  jeg synes idéen er sød og kreativ, og det er lidt irriterende når jeg står her og er ukreativ (øv).
  jeg synes det er fedt billedet er sorthvid, fordi det gør det mere tidsløst, og jeg synes tegningen er sød og charmerende!

  SvarSlet
 30. Søde anonyme, lav please, noget andet end at skrive at det er grimt, for det er jo hverken fedt for dig eller mig.

  SvarSlet
 31. Jeg synes det er vildt sødt Maya!
  Og hade kommentarer følger jo bare med...

  SvarSlet
 32. Jeg blev helt trist, af at høre al den kritik du fik efter min kommentar(ikke fordi at min kommentar havde noget med deres at gøre). Jeg skrev min kommentar, fordi at jeg ville synes, at det var rart, at få noget respons på sit billede(selvfølgelig ikke kommentarer som "hahahaha Det er grimt" men de andre). Jeg synes at dit billede er fint, men ikke sådan rigtig godt! Jeg har været vild med alle dine andre billeder og jeg elsker også den blog du har selv. Det glæder mig, at du også har fået en masse søde og rare kommentarer.

  Ha' en god aften.

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!