tirsdag den 14. juni 2011

Mit kamera - Tirsdag

20 kommentarer:

 1. hvor er det sødt, agnes! kan godt lide farverne!

  SvarSlet
 2. Super dejlig stemning! :)

  Agnes
  http://agnesvictoria.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. elsker det! farverne giver en hyggelig stemning. (:

  SvarSlet
 4. enkelt og farverigt billede! ;)

  http://weturnitup.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Tak alle fire! Jeg håber også, at I forstår historien bag, og at det passer til ugens emne :)

  SvarSlet
 6. Eneste fototekniske kritik jeg har, er foden lige er blevet skåret af i bunden. Og så tror jeg det kunne være rigtig flot, hvis du havde mulighed for at finde et symmetrisk baggrund. Men ellers et fint billede (:

  SvarSlet
 7. er helt vild med alle dine billeder Agnes!

  SvarSlet
 8. Michelle; Tak for ros og konstruktiv kritik! Jeg kan godt se, hvad du mener med foden (har selv tænkt på det), men sådan blev billedet taget. Der var også et andet billede med en hel fod, men så lignede det, jeg stod meget stille, og der var ikke så meget bevægelse i mit hår. Jeg er dog uenig med bagrunden. Jeg synes, det ville været kedelig med f.eks. en hvid gang, som var helt enkel.

  SvarSlet
 9. Rigtig sødt og enkelt billede, der er virkelig meget stemning i, og det hvor billedet til at blive ret hyggeligt. Godt taget.

  SvarSlet
 10. Agnes: Manglende bevægelse i foden vendte også i mit hoved, men tænkte det ikke ville skade at nævne det. Kunne jo være, at du ikke selv var opmærksom på det (:

  Og puha nej, en enkel hvid gang tror jeg heller ikke havde gjort noget godt for billedet! Tænker stadig at du skal tage det udenfor, men at omgivelserne godt kunne være præget af mere symmetri - specielt fordi du står centreret. Har desperat prøvet at finde et billede, så du kan hvad jeg mener - men forgæves.

  SvarSlet
 11. Virkelig godt billede!
  - faverne, stemningen og ja.. det hele! :-)

  SvarSlet
 12. Det er virkelig godt, i sær baggrunden, fordi det ligner at du skal på oplevelse med dit kamera! Altså, at du skal ud og tage en masse natur billeder!

  SvarSlet
 13. Sidsel; Mange tak! :)

  Michelle; Jeg forstår desværre ikke, hvad du mener. Jeg synes, der er symmetri i det på den måde, at vejen er lige frem, og der går en vej ud til hver side. Jeg ved godt, at der ikke er et skilt på begge sider og sådan, men er det SÅ symmetrisk, du mener? Igen; Tak for KONSTRUKTIV kritik!

  Camilla; Tak!

  Katrhine; TAKTAKTAK! Du har forstået hele meningen med billedet. Det var lige dét, jeg gerne ville fange; at jeg er på vej ud i verden med mit kamera! :D

  SvarSlet
 14. Jeg forstår billedet nøjagtigt som Kathrine - men dog også på en anden måde : at livet kan gå mange veje og dit kamera har du med for at du kan tage billeder som minder ;)
  Agnes du er super god til det - ja du min favorit - jeg tjekker altid tirsdag :D
  keep on the good work !!!m

  SvarSlet
 15. Hvor er det et godt billede! Jeg kan rigtig godt lide vinden i dit hår og bevægelsen. Passer rigtig godt til temaet(:

  SvarSlet
 16. Karoline; Jeg er virkelig VIRKELIG glad for, at din fantasi får frit løb, når du ser på billedet. Det er jo et meget enkelt billede, og der er ikke så meget redigering, som der har været de andre uger, men jeg har tænkt over historien. Jeg er også virkelig beæret over, at jeg er din yndlings. MEGET! Det ville dog være fedest, hvis du skrev det i en privat besked, da jeg ved, at jeg selv bliver lidt "Øv, er jeg ikke god nok?", når folk har skrevet til de andre, at de var de bedste. Der er altså én, der bliver glad, men seks der bliver usikre. Hvis du forstår? MEN MANGE TAK IGEN! :)

  Emma; Tusinde tak :)

  SvarSlet
 17. Yes det forstår jeg godt :) jeg synes jo i alle sammen er gode og jeres blog koncept er så godt :)

  Undskyld ! :)

  SvarSlet
 18. Det er et utrolig flot billede! Syntes måske du skulle have taget en anden farve trøje på, da kameraet forsvinder lidt i din trøjes farve. Men opstillingen og farverne er rigtig flotte!
  Utrolig flot billede!

  SvarSlet
 19. Karoline; Tak igen ;)
  Kristine; Tak! Og det havde jeg faktisk slet ikke tænkt på, men det har du ret i :)

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!