mandag den 8. august 2011

Børn - Mandag


24 kommentarer:

 1. Tja ... du har jo ikke ligefrem selv taget billedet. Du har bare fundet et gammelt barnebillede og lagt på et bord (?). Men hvis jeg skal bedømme baggrunden, er billedet stadigvæk ikke godt.

  SvarSlet
 2. Jeg synes, at det er rigtig sødt, Maya! Og anonym - det er jo ikke fordi hun sådan. Har taget billedet fra nogle andre? Det er jo hendes billede, så er det da irrelevant.

  Kalejdoskopiske er dejlig <3

  SvarSlet
 3. Det er hendes eget billede, ja, men hun har ikke selv TAGET det. Så det "gælder" vel ikke som at være hendes billede.

  SvarSlet
 4. Kære anonyme, emnet er Børn og vi, 7 piger, må fortolke det, som vi har lyst. Jeg har taget det billed, som jeg har lagt ind, men nej, jeg har ikke taget billedet der er på billedet. Det har min oldefar og det er min morfar og hans søster der er på. Jeg har fortolket det her emne som jeg har lyst til.
  Du skal se billedet som en helhed. For det er jo mit billed
  Og tak, til den anden anonyme. Jeg er glad for at du kan lide billedet og resten af kalejdoskopiske (:

  SvarSlet
 5. kedeligt, ikke noget særligt. enigt med den første anonyme.

  SvarSlet
 6. Jeg forstår virkeligt ikke, hvorfor folk skal komme med sådan noigle negative kommentare, der ikke skaber andet end dårlig stemning - bare fordi de har ondt i røven over, at de ikke kan det samme med billeder som Maya og de 6 andre fra Kalejdoskopiske kan.

  Jeg kan godt lide dit billede, Maya! Fortsæt det gode arbejde, der skaber glæde for andre :-D

  SvarSlet
 7. Jeg synes det er en fin fortolkning, Maya! det første jeg tænker på, med børn, er vel billeder af børn? Jeg ved det ikke. Men jeg synes du har ret i at billedet skal ses som en helhed og at billedet er dit selvom billedet på billedet ikke er taget af dig (gav det mening?)
  I hvert fald, synes jeg det er et smukt billede, og baggrunden som Anonym 1 nævner synes jeg faktisk passer godt til billedet, selvom det muligvis lyder lidt underligt ... det giver en god effekt med det sorte bord (?) sammen med det sort/hvide billede.

  - Helena
  hersidderjeg.blogspot.com

  SvarSlet
 8. det er et superfint billede, men handler kalejdoskopiske ikke om at vise sine evner inden for fotografering? det troede jeg, eftersom jeg har læst en masse på jeres formspring. billedet er fint, men intet specielt er ved det.

  SvarSlet
 9. Jeg synes, at der er en meget stærk stemning i det. Fedt fotografi!
  Det giver en fed effekt, at der er et fotografi i fotografiet, og at du ikke kun har fotografiet med, men også noget væggen/bordet. Det giver nemlig både dybde i fotografiet, men jeg bliver også helt interesseret i, hvad der sker, hvor det er taget osv. :)

  SvarSlet
 10. Tak til jer der kan lide det! (:

  SvarSlet
 11. Det er ikke fordi, jeg ikke kan lide billedet. Det kan jeg godt, og jeg synes, at den sorte baggrund giver en god effekt. Ikke desto mindre er jeg enig med anonym 1 i, at du burde have taget billedet på bordet/æsken/whatever selv, så ville det have været mere dit. Dog vil jeg ikke direkte sige, at du har taget for andre, det er en gråzone. Og ja - selvfølgelig har du lov til frit at fortolke det, vi har bare også lov til at kommentere på din fortolkning og sige til, hvis vi synes, at det bliver lidt for meget andres.

  Kys

  SvarSlet
 12. Jeg kan ikke finde ud af, om jeg skal hade eller elske det. For jeg syntes det er et rigtigt fint billede. Jeg kan godt lide, at det ikke er dig, der har taget billedet og billedets kant ved den sorte baggrund. Dog ved jeg ikke om det er for kedeligt. Men jeg kan li' tanken.

  SvarSlet
 13. Jeg synes det er et herligt billede. Jeg ELSKER gamle fotografier, og dem kan man altså ikke tage selv. Der er det minderne der tæller! Dog hvis jeg skal komme med ''et godt råd'' ville jeg have kunne lide det endnu mere hvis det var taget mere lige på. Altså at den sorte kant nederst er lige og billedet ikke sad skævt.
  Men ellers er det et dejligt mindefyldt billede. Jeg kan lide det!

  SvarSlet
 14. Jeg synes det er rigtig fint Maya du er god

  SvarSlet
 15. Tusinde tak Maja! Du har ret, jeg har jo ikke mulighed for at tage gamle billeder.. Og faktisk, er det et billed som er limet ind i en bog, så jeg havde ikke mulighed for at rette det så det stod lige. Og tak anonyme

  SvarSlet
 16. Birgitte: Det er en blog, de har lavet for at vise deres billeder ud, selvfølgelig, men som de må kunne modtage positive meninger, må de også kunne modtage negative. Hvis de andre anonyme ikke bryder sig om billedet, er det fint, at de fortæller det, - ligesom de, der fortæller at de elsker billedet.
  - Og da du ikke ved, hvem de er, kan du ikke tillade dig, at skyde på, at de ikke kan tage lige så gode billeder, for det har du ikke set.


  - Jeg synes billedet er fint, det passer da, til emnet. Havde nok gjort det samme, - valgt et billede fra min barndom eller min mors. :)

  SvarSlet
 17. Det er en rigtig dejlig fortolkning af emnet. Jeg synes det er så fint :)

  SvarSlet
 18. Det kan da godt være at fotografiet ikke er hendes, men IDÉEN er jo hendes, og det synes jeg gør det lige så kreativt som hvis hun selv havde taget et billede af børnene! Jeg kan virkelig godt lide det! :)

  SvarSlet
 19. Jeg synes det er helt iorden at bruge et billede på et billede, eftersom det jo er det store billede der skal bedømmes og ikke det lille. Jeg synes at det er fint at vælge et billede (i et billede) som man ikke selv har taget, da man jo har taget billedét. Dette blev langt mere rodet end jeg havde tænkt...
  Personligt synes jeg billedet er lidt småkedeligt, og ikke noget særligt.
  Dog synes jeg at det er fantastisk den måde du har taget billedet fra - vinkel-mæssigt. Jeg synes du har gjordt det virkelig flot med at tage det oppefra (og lysmæssigt) da det ofte kan forekomme flottere og nemmere at tage et billede fra siden. Dog synes jeg du har klaret det helt perfekt vinkel-mæssigt.
  Håber du kunne bruge noget af det, og det ikke var noget ævl det hele.

  SvarSlet
 20. Jeg har fortolket billet på min egen måde og jeg tager jeres ord op til eftertanke. Tak

  SvarSlet
 21. Selvfølgelig har du det, men folk har stadig lov til at kommentere på det, hvis de ikke synes, at det er helt dit eget - eller bare komme med kritik generelt. Når det er sagt kan jeg rigtig godt lide billedet.

  SvarSlet
 22. Jeg synes sgu, at det er det bedste billede jeg nogensinde har set herinde. Og jeg mener det faktisk. Siger det ikke kun for, at hive stemningen op. Måske er det helt store med lys, lamper, glimmer og tjuhej.. Men fotografering handler om at se. Maya, du har set noget rigtig godt!

  SvarSlet
 23. Birgitte: Jeg kan ærlig talt ikke se det retfærdige i at sige, jeg er dårlig til at tage billeder, fordi jeg kritiserer det her billede? Det må du godt forklare, da.

  SvarSlet
 24. Jeg synes det er fedt, fordi det er sådan lidt "minde" agtigt. Det havde det ikke været hvis hun havde taget det billede der ligger på bordet og scannet det ind på computeren. Også at det er sort og hvidt, gør lige som at man bliver bevidst om at det er noget gammelt, noget der ligger forud (som barndommen jo gør). Og kedeligt vil jeg ikke kalde det. Billedets kant, der ligner at det er blevet revet ud, og bordets kant, gør det lidt mere spændene.
  Og jeg er helt sikker på at Maya har gjort sig umage med at finde det perfekte billed.
  Stine som bager

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!