tirsdag den 9. august 2011

Børn - Tirsdag

26 kommentarer:

 1. Jeg kan kun sige en ting: jeg kan huske det.

  SvarSlet
 2. Hvor er det et hyggeligt og fint billed!
  kommer helt til at tænke på da man gemte sig under dynen med en lommelygte!
  -Du er sq en fantastisk fotograf agnes!

  SvarSlet
 3. Åh ja, hemmelige (syntes man selv) huler!! Det vækker virkelig minder, hvor er det fint Agnes!

  SvarSlet
 4. TUSIND tak! Jeg har godt nok også lavet mange huler. Både i sengen, under borde og gemt mellem træer. Jeg tænkte nok, at jeg ikke var den eneste :)

  SvarSlet
 5. Virkelig hyggeligt billde, Agnes. Man mærker stemningen. (:

  SvarSlet
 6. Haha, min første tanke var "børn in the making"!

  SvarSlet
 7. Det minder mig om filmen E.T.... haha, undskyld! Elsker billedet, men tænker ikke "børn" som det første. Men tror det skyldes, at personernes skygge (er det deres skygger?) ser lidt sjove og abstrakte ud - på en fed måde - lidt ligesom ham den søde særling fra E.T. og han har også et lagn!!! Hvor er det sødt :D

  SvarSlet
 8. Asta; Tak, det var godt :)

  Sofie; Kan du forklare det lidt nærmere? Jeg forstår det ikke..

  Anonym; Haha, jeg kan godt se, hvad du mener! Vi mangler bare at tage pegefingeren frem i stedet for hænderne!

  SvarSlet
 9. Hallo, et fedt billede! Credit. :)

  Emma S
  www.eemmaass.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Det er virkelig et fantastisk billede! (:

  SvarSlet
 11. Jeg troede først, det var to voksne, som skulle til at "hygge sig" - forstået at de skulle til at lave nogle børn.. ;-)

  SvarSlet
 12. Nans; Tak!

  Sofie; Ej, du har vidst spillet for meget sims. Det er min bror og mig, og vi klapper!!

  SvarSlet
 13. Anonyme; Skriver du jysk, og så betyder det "Jeg forstår det ikke?" (hvis ja, hvad forstår du så ikke?) eller forstår du det?

  SvarSlet
 14. Jeg synes det er så fantastisk! Den måde I sidder med hænderne på, får mig til at tænke på alle de der hemmeligheder man havde som børn, eller den slags "pagter"/aftaler man indgik eller at man sommetider havde en hemmelig "klub", som ingen måtte vide noget om. Det der billede er virkelig bare indbegrebet af barndom og alt det fantastiske ved den! Det er så uskyldigt på en måde. Elsker virkelig din idé!

  SvarSlet
 15. Årh, mange tak, Michelle! Jeg elsker, at du (og andre) tænker så meget om billederne og danner historier, for det er det, jeg vil have jer til :)

  SvarSlet
 16. Årh Agnes, dine billeder er altid de bedste :) mange af de andres er nærmest kun gode fordi at de har redigeret meget i farven osv. Men du er altid utrolig kreativ, og det er som om at du på en eller anden måde gør mere ud af det :) keep up the good work!

  SvarSlet
 17. Anonyme; Mange tak for rosen! Det er rigtigt, at der er en forskel på, hvor meget vi redigerer, men vi går alle rigtig meget op i det - det må du ikke være i tvivl om. Der er mig, som brugte lang tid på at lave en sølvpapirskjole til mit "Fokus på en farve"-billede, Rita som gik i flere timer for at finde det rigtige sted at tage sit "Minder"-billede, Anna der gjorde sig virkelig umage på at skrive flot til sit "Ord"-billede.. bare som nogle få eksempler. Tit er det nok ikke noget, man tænker over, når man ser billedet, men der er mange tanker, idéer og arbejde forude for resultatet :)

  SvarSlet
 18. Hyggeligt billede, kan rigtig godt lide det. :)

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!