fredag den 26. august 2011

Modsætninger - Fredag


24 kommentarer:

 1. Modsætningerne er efter min mening ikke særlig tydelige - desværre!

  SvarSlet
 2. Det er et fedt billede! Men forstår heller ikke rigtig meningen? :-)

  SvarSlet
 3. Ville også sige at det er lidt svært at se... er det ond/god? sur/glad? :). fedt billede ellers!;)

  SvarSlet
 4. Det er fedt ser det mere som udadvendt - indadvendt.

  SvarSlet
 5. Sejt lavet! :-)

  walkblack.blogspot.com

  SvarSlet
 6. ELSKER DET! :-D
  jeg tolker det som udadvendt-indadvendt, lys-mørk, blond-brun, sur-glad.
  rigtig fedt, at det kan fortolkes på mange forskellige måder! <3

  SvarSlet
 7. HVOR ER DET FEDT! Lyset, ideen, farverne - DET HELE! :-D Og hvor er det fedt at de oven i købet har ens tøj på! Det er virkelig det bedste billede hele ugen!

  SvarSlet
 8. Forstår faktisk ikke lige dem, som ikke kan tolke det.. Jeg kommer til at tænke på det med at starte et nyt sted - skole, gymnasium, sådan noget, pga. omgivelserne (fodboldnettet i baggrunden og bygningen). Og så er modsætningen indadvendt vs. udadvendt. :)

  SvarSlet
 9. Fedt billede!!

  Jeg afholder forresten en konkurrence / give away om en stretched simple tee fra Månestråle.
  Kom og check det ud, hvis du vil :-)

  fashionincopenhagen.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Tusind tak for respons! Jeg er super glad for alle tolkningerne! :)
  Jeg forstår også godt jer, der ikke helt kan se modsætningerne. Jeg var også i tvivl, om budskabet var for godt gemt.. Selv tolker jeg det sådan, at én personlighed også er fuld af modsætninger. At man nogen gange kan vise en glad, udadvendt side og andre gange en sur, indadvendt.

  SvarSlet
 11. god forklaring :-D

  SvarSlet
 12. Er virkelig vild med billedet! Det ser helt professionelt ud!

  SvarSlet
 13. fantastisk med den "udtværrede" baggrund <3

  SvarSlet
 14. Anonym1: Wow, tak! Vil du uddybe, hvad der gør det? :D
  Anonym2: Tak! Det kom nu bare helt automatisk, fordi min blænde var rimelig stor.

  SvarSlet
 15. Bl.a. lyset! Er helt vild med højre side (glad), hvor lyset bare ikke kunne blive bedre. Sådan som hun står, smiler og ALT. I venstre side er lyset knap så godt - men det passer jo perfekt til den mindre glade side! Fantastisk hvordan det kan være så forskelligt (altså lyset), selvom der bare er et træ til forskel. Synes også at den udtværrede baggrund gør sig perfekt til billedet. Det gør noget helt andet at der er et fodboldmål, et hus, et træ - end hvis der fx. bare havde været træer, eller bare græs eller en vej. Derudover synes jeg også at kvaliteten i billedet virkelig viser sig her - det kommer fuldstændig til sin ret. Synes simpelthen det er så godt!

  SvarSlet
 16. det er btw. en FANTASTISK detalje, at det er mørkt i den ene side, og lyst i den anden:)
  Det har jeg, efter at have kigget på det mange gange, først set nu!

  SvarSlet
 17. Anonym1: Tusind tak! Stedet ved træet blev også valgt, fordi der var skygge på den ene side og lys på den anden. Men lyset er nu også efter-redigeret, så det blev mørkere til venstre. Tusind, tusind tak for det hele!

  Anna: TAK! Glad for, at du har lagt mærke til det :)

  SvarSlet
 18. Rigtig god idé, men lige 2 ting: Ærgerligt at billedet er "isoforstryrret" på venstre side, hvis du forstår hvad jeg mener? Jeg ved godt, det har en effekt, at det skal være mørkt, og det er en skidegod idé, men du kan sagtens gøre billedet mørkt uden at kvaliteten forstyrres på samme måde. Forringet kvalitet kan selvfølgelig også være en fantastisk effekt, men det er ærgerligt, når det går udover farverne på den måde, at de bliver grumsede (hvis du zoomer ind på din arm og dit ansigt er jeg sikker på, at du kan se at farverne er forringede som hvis det var på en gammel computer man så billedet - og altså ikke på den seje retroagtige måde, men på den måde hvor man kan se pixels :p ). Med andre indstillinger på kameraet/ved at redigere billedet anderledes kan du nemt undgå det

  + jeg synes det er lidt synd, at man kan se du har mørklagt venstre side, fordi mørklægningen ikke dækker helt oppe i toppen, men det er nok bare noget du har overset.

  Håber du kan bruge det til noget :)

  SvarSlet
 19. Meget fint billede. Forstod faktisk heller ikke helt budskabet i starten, men fejlen i øverste venstre hjørne sprang mig i øjnene med det samme, samt at himlen er meget(!) mørkere i venstre side. Men det er simpelthen så godt, og det sker jo for selv den bedste, så jeg synes godt, du kan være rigtig tilfreds med dig selv. :)

  SvarSlet
 20. Anonym1: Jeg har ikke selv lagt mærke til, at det er blevet grumset til venstre, men du har nok ret. Det er ikke på grund af ISO, men sikkert pga. efter-redigeringen. Og jeg har godt lagt mærke til fejlen i hjørnet, og jeg overvejede også at beskære det fra, men det virkede bare dumt, når jeg allerede havde lagt det ind, syntes jeg.. Tak for konstruktiv kritik!

  Sarah: Jeg er ked af, at du ikke forstod budskabet med det samme - og ja, fejlen i hjørnet er jeg også selv rigtig træt af... Men tusind tak!

  SvarSlet
 21. Det der er Nethe :-O

  SvarSlet
 22. Ja, det er. Hvem er du, og hvor kender du Nete fra? :)

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!