mandag den 15. august 2011

Stress - Mandag

33 kommentarer:

 1. Hej

  Jeg må lige sige noget, og det skal ikke tages som en kritik. Bare et godt råd fra en læser. :)
  Jeg synes personligt meget bedre om de billeder, hvor man kan se jeres fotografiske evner, end dem her, hvor man måske kan sige, at der er lagt mere vægt på at finde på et "kreativt motiv" - ikke at det ikke er godt. Jeg mener bare, at jeg hellere vil se et billede, som er fantastisk fotograferet end et af et billede af en kalender, sat sammen med nogle andre eller et der er meget gennemredigeret, som der også nogle gange vises her på bloggen. Det er slet ikke fordi, de billeder ikke er gode. Men hey, I er så gode til at fotografere - VIS DET! :)
  Havde f.eks. synes meget bedre om dette billede, hvis det kun havde været billede 5 (i collagen) alene. Der fanger du den afmagt, man kan føle under stress, og det havde sat mere stof til eftertanke - efter min mening.
  Håber du/I forstår, hvad jeg mener. :)

  SvarSlet
 2. Grunden til hele det her billed er, at jeg har prøvet at tage en masse forskellige billeder, men ingen af dem, var gode nok. Derfor satte jeg dem sammen. Jeg vil gerne have at billedet siger at det er super stressende at skulle tage et kalejdoskopiske billed.

  SvarSlet
 3. Jeg kan faktisk godt lide billedet, også efter jeg har læst Hannes kommentar. Jeg synes det er super fedt at den fyldte kalender er med, samt konsekvenserne af den fulde kalender. Elsker det billede hvor du ligger i foster stilling, det er ret nice!

  http://amalie-maria.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Dine billeder er helt klart de dårligste på Kalejdoskopiske. Sorry

  SvarSlet
 5. Anonym 1 - det er noget rigtig åndssvagt noget at sige. For det første fordi det på ingen måde er konstruktivt, der er ingen, der kan bruge det til noget. For det andet, er det rigtig useriøst, at det er anonymt - så viser du nemlig ikke, om du har noget at have det i. Hvilket du garanteret ikke har.
  Hvis du havde skrevet konstruktiv kritik, ligesom Hanne ovenover ville det have været seriøst og relevant, og Maya kunne tage det til eftertanke. Men det, du skrev, kan man altså ikke bruge til en skid.

  Maya - jeg synes, at det passer rigtig godt til emnet, selvom det - som Hanne siger - ikke viser særlig godt, hvor god du faktisk er til at tage billeder. For det er du uden tvivl. Kys

  SvarSlet
 6. Ja, jeg er enig med Hanne og Anonym 2. Btw, I har nu over 400 faste læsere (ville bare lige gøre opmærksom på det, da jeres lille billede og takketing nederst kun siger over 300) :-)
  Men tillykke med så mange læsere, det er helt vildt sejt!

  SvarSlet
 7. Genial idé, Maja! Jeg fornemmede stress-heden i hvert fald!

  SvarSlet
 8. Jeg er enig med Sofie, Hanna og anonym 2. Jeg synes ikke dette billede er fantastisk flot, uden at forsøge at være ond. Jeg synes dog at hvis du bare havde lavet et billede med fx. kalenderen (som jeg godt kan lide) og taget det fra en sej vinkel, og redigeret det, at det kunne have været mega-fedt. Men er desværre ikke særlig vild med dette billede.

  SvarSlet
 9. Du ligner en der her travlt! ;D

  SvarSlet
 10. hm... jeg glemte vist at nævne at jeg stadig synes det er et fint billede til emnet, og at du er en fantastisk fotograf!

  SvarSlet
 11. Anonym 1: Det er jeg ked af

  SvarSlet
 12. Er slet ikke enig med Anonym 1. Jeg synes Maja, og i det hele taget alle her på Kalejdoskopiske kommer med noget spændende og inspirerende hver gang.
  Jeg synes det er fedt at der kommer så mange forskellige arter af billeder, og jeg vil sige at jeg i hvert fald bliver super meget inspireret af billederne der er her.

  Maja: Jeg synes det er en virkelig fed idé, og det er et anderledes og spændende billede!

  //Emma
  en-to-tre-klik.blogspot.com

  SvarSlet
 13. Det kunne have været helt vildt fedt hvis du kombinerede billede nr. 3 og 5 (altså der hvor du står med udtværet læbestift og det andet hvor der er papirsedler omkring dit hoved), men alt i alt kan jeg rigtig godt lide det indtryk dit stress-billede giver :D

  SvarSlet
 14. Jeg er glad for at nogle af jer kan lide det! Tak

  SvarSlet
 15. Kan godt lide kalenderen, og fosterstillingen. Men du har helt sikkert lagt nogle bedre billeder ud herinde. Men ved du hvad? Det er slet ikke dårligt. Syntes bare det er meget anderledes end det du plejer at lægge ud ... :) Intet negativt herfra.

  SvarSlet
 16. HOLD OP HOLD OP HOLD OP ANONYME!!!!!!!!!!!
  Det er godt nok useriøst skrevet det dér... og og strengt. Og LØGN.
  Jeg håber, at Maya er selvsikker nok til at vige bort fra din kommentar og vide, at hun er skidegod, men jeg ved, at jeg selv ville blive helt ødelagt af at få sådan noget af vide - PÅ SÅDAN EN MÅDE!
  Det kan du ikke være bekendt.

  Nå, undskyld for mit sure opstød.

  Forresten kan jeg rigtig godt lide dit billede, Maya :) Og jeg synes, du er rigtig dygtig.

  SvarSlet
 17. jeg synes det her billede er rigtig godt! især fordi det er anderledes, mange af de billeder i tager, kan man bare genkende at det er noget fra kalej, fordi det er altid taget fra en sjov hvinkel, og redigeret usansynligt meget, men det her billede skiller sig ud og passer godt til emnet, godt gået maya!

  SvarSlet
 18. du gør det flot! Det er også svært AT VÆRE DEN FØRSTE I RÆKKEN, TIL AT LIGGE BILLEDER UD ;)
  wooow, pludselig caps lock - sorry.

  SvarSlet
 19. Hvor er det super fedt lavet. Kan godt lide, at der er flere billeder i et billede, så det på en måde viser forskellige udtryk for stress.
  Nice billede :)

  SvarSlet
 20. Hanne: Enhver kan jo bare kigge gennem et kamera og tage et billede af et eller andet åndssvagt... Det er da bedre at være kreativ!

  SvarSlet
 21. Jeg mener det modsatte af Hanne. Og enig med Olivia Mariella (flot navn forresten, lyder italiensk) ... Fuck teknik, der skal følelser i lortet. Og Maya? Dit billede er stressende, og det gør det perfekt til denne uges emne. Virkelig godt.

  SvarSlet
 22. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 23. Personligt kan jeg også bedst lide dem, hvor det kun er ét billede! Men alt med måde!

  Hvis I KUN viste billeder, som dem jeg bedst kan lide, ville det jo også blive kedeligt i længden, og svært at finde på noget nyt, og kreativt hver gang! Så jeg synes bare i skal blive ved med, at lave billeder som I synes passer bedst til det valgte emne! Og det er jo heller ikke meningen, at alle skal kunne elske hvert eneste billede, fordi så ville I jo heller ikke udvikle jer som fotografer, da der jo ikke er noget at ændre så...
  Og jeg føler tit, at min billedesmag (hvis man kan sige det sådan) bliver udvidet fordi, i har vist et billede, jeg ellers ikke ville have kigget på, men nogle gange fanger de alligevel min opmærksomhed!

  Jeg vil lige informere Jer om, at jeg på min blog har udnævnt Jer som månedes blog, håber I vil tage et kig forbi, og se min anmeldelse af Jeres blog, og collagen jeg har lavet!
  Alt det kan I gøre ved, at følge dette link (så kommer i ind på indlægget) - http://zitha-getusedtoit.blogspot.com/2011/08/blog-of-month.html

  Og nu skal jeg nok holde min mund! :-D
  /Zitha

  SvarSlet
 24. først da jeg så det tænkte jeg bare "skuffende igen". men så kiggede jeg virkeligt på det, hvert enkelt billede og hold kæft hvor er det godt! man kan se du bruger lang tid på det, og alle billeder symboliser stress! virkelig godt maya, virkelig!

  SvarSlet
 25. Synes ikke det er dårligt, eller at dine billeder er de ringeste. Jeg synes jeres evner er temmelig lige her på bloggen. Dog vil jeg give #1 ret. Ta' ét godt billede istedet for vold-redigere i dem :)

  Jeg kan bedst li' billede nummer 6.

  SvarSlet
 26. Jeg synes faktisk, at collagen gør billedet rigtig spændende at se på, fordi der er så mange ting, og det symboliserer ligesom endnu mere stress. Jeg synes det kunne have været endnu bedre, hvis billederne ikke sad lige, men at de var sådan lidt mere hulter til bulter, roteret og sad skævt over hinanden, hvis du forstår. :)
  Men rigtig flot!

  SvarSlet
 27. Godt som altid Maya!
  Kig forbi hvis det lyster :-)

  SvarSlet
 28. Hos mig er det bare en sort firkant? :(

  SvarSlet
 29. Sofie: Det er det også hos mig. Jeg troede først det var meningen, at man gik i sort over stress, men det var det så ikke. :(

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!