tirsdag den 16. august 2011

Stress - Tirsdag

42 kommentarer:

 1. Ikke sådan voldsomt specielt, men jeg kan godt lide det! :-)

  SvarSlet
 2. kan godt lide den måde, du har lagt det op på :)

  SvarSlet
 3. Line; Tak! Prøv at forklar mig, hvorfor det ikke er specielt. Jeg ved godt, at det ikke er den vilde redigering eller sådan noget, men jeg synes selv, at budskabet er vigtigt at få ud, da der er nok er en del, der ikke ved det, og derfor er det måske specielt.

  Stella; Mange tak :)

  Anonym; Grunden til, at vi ikke har lavet reaktioner, er, at vi gerne vil have, at folk forklarer, hvorfor de synes, billedet er flot/sjovt/interessant/kedeligt/grimt. Jeg kan ikke bruge din kommentar til noget som helst, hvis du ikke fortæller mig, hvad der kunne have gjort det mere interessant.

  Malene; Tak :)

  SvarSlet
 4. Hvor er det fedt! Viser rigtig godt hvordan skolen kan være stressende. (-:

  swinglifeawayxo.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Ideén er god, men det ser næsten for pænt og oplagt ud, til at du kan være rigtig stresset.. Get it? :)

  SvarSlet
 6. Heidi; Mange tak!

  Ida; Tak for den konstruktive kritik, men hvordan skulle jeg have gjort det mere roddet? For jeg prøvede faktisk at gøre det lidt roddet ved at lægge tingene rundt omkring og sådan.

  SvarSlet
 7. Det kan godt være, det ikke mega specielt, og en del har nok set sådan et rod dér før. Men alligevel, hvor er det originalt, jeg elsker det virkelig! God måde at løse ugens emne på, Agnes! Kan især godt lide det omfatter lektie-/skolestress, da de fleste garantere har det i tankerne her på det sidste :-)

  SvarSlet
 8. Den lille seddel f.eks. man kan se du har taget dig godt tid til at skrive det, og placeret den med vilje skævt. Det måtte godt se sådan lidt mere 'jeg-har-travlt-og-har-ikke-tid-til-at-gøre-det-pænt' - agtigt. :)

  SvarSlet
 9. Du kunne havde krøllet kalenderens sider lidt, spredt blyanter ud over det hele, lagt små sammenkrøllede papirer ud.. Der er mange muligheder! ^__^

  SvarSlet
 10. Den rammer lige i hjertet! Specielt fordi jeg selv lige er startet i 1g og allerede føler mig ret stresset!

  SvarSlet
 11. vildt fedt og enkelt! Tænk. Det vidste jeg slet ikke!

  SvarSlet
 12. Går I overhovedet i gymnasiet? ;)

  Og ja, det er lidt for fint skrevet efter min stil, ligesom Ida skriver.
  Derudover er jeg lidt ked af at I bruger termen stress. "Begrebet stress betegner en legemlig eller psykisk belastning." Altså ikke bare at have almindelig travlt, men faktisk har en sygdom/skade.

  SvarSlet
 13. Hahah, jeg har det præcist på samme måde! er lige startet og der er allerede en del!! :-) fedt billede

  SvarSlet
 14. Jeg synes ikke det ser for "ordentligt" ud, synes det er fedt faktisk! Og det, at linierne ikke er paralelle giver det et lidt kaotisk udseende!

  SvarSlet
 15. Jeg elsker virkelig, at det ikke er specielt redigeret, men bare lagt op. Det er lidt anderledes fra flere af de andre billeder - som selvfølgelig også er vildt gode, det er slet ikke det. Jeg kan bare godt lide, at det her skiller sig ud på den måde. Derudover må jeg give Ida ret i, at det er lidt for ordentligt, selvom det på den anden side giver et godt billede af, at man føler sig lidt... travl.

  SvarSlet
 16. Rigtig fint!
  - Jeg tror ikke at det er særlig nemt at finde på noget interessant, når man har et emne som hedder "stress", men det du har fået ud af det er rigtig godt. Det virker da i hvert fald stressende.

  SvarSlet
 17. Wow, det billede er virkelig noget jeg kan lide. Ville virkelig ønske at det var mig der havde taget det. Alle detaljerne er super fine og man kan virkelig se "travlheden" i billedet. Good work! Jeg syntes faktisk, at det er et af de mest gennemtænkte billeder der har været på kalejdoskopiske i lang tid!

  SvarSlet
 18. Synes det er et meget fint billede, kan i det hele taget rigtig godt lide jeres blog - den er bare så fin! :)

  Måske vil du kigge forbi min blog, som også handler om billeder :)
  www.thoughtsinframes.blogspot.com

  SvarSlet
 19. smukt. og et sandt udsagn!
  Det ligner mit skrivebord på en typisk tirsdag eftermiddag! ;)
  Billedet er også meget stemningsfyldt! Du har forstået essensen af stresset!

  SvarSlet
 20. Hold da helt kææææft manner! - HVOR ER DET BARE NICE! :-)

  xx

  SvarSlet
 21. Mange tak for rosen alle sammen!

  Ida; Ja, det har du ret i. Mange tak for idéerne med papirene! Den lange sætning har jeg brugt tid på, da det skulle stå tydeligt frem, men den lille gule seddel er skrevet hurtigt. Jeg synes måske, det er lidt at gå i detaljer, hvis du begynder at have en holdning til, hvordan jeg skal sætte den gule seddel. Altså, den kunne vel lige så godt sidde skævt som på en lidt anden måde, og hvis jeg havde sat den lige, ville du sikkert have sagt, at den var sat for pænt.

  Mathias; Jeg ved godt hvad stess er, da min mor har haft det. Jeg ved godt, det er noget mere, end at have travlt, men det er en fact, at piger i 2.g er en af mest stressede befolkningsgrupper i landet. Mit billede viser noget omkring skole og lektier, da pigerne kan føle, at der bliver stillet mange krav til dem, og da de ikke ved, om de kan tilfredsstille disse krav, kan de bliver stresset.

  SvarSlet
 22. Enkelt, men fantastisk! Tænk at så lidt kan beskrive så meget. Har selv været inde i en heftig stress-periode, kunne bryde sammen når som helst.

  SvarSlet
 23. Cille; Mange tak! Og det er jeg meget ked af at høre. Min mor havde også en periode, hvor hun ikke kunne sige nej, når hendes kollegaer bad hende tage deres opgaver og sådan noget, og hun græd næsten hver aften. Det er forfærdeligt! Selv har jeg ikke haft stress, men jeg har haft meget travlt i perioder, hvor jeg har vågnet om natten og tænkt; "Fuck, jeg har mange lektier for!" Jeg sov virkelig dårligt, fordi jeg havde så meget om ørene.

  Lisa; Tak!

  SvarSlet
 24. Agnes det er jo ikke fordi jeg hader billedet, og jeg forstår godt du synes jeg går i detaljer, og jeg ville sikkert ikke kunne tage nær så gode billeder som dig, men jeg har ret til at gå i detaljer. Slut prut. ;).

  SvarSlet
 25. Jeg er ret enig med Ida, om at det er lidt for ordentligt. En lille detalje kunne f.eks. være at gøre skriften "gymnasie piger... og videre" lidt mere sjusket. Når man er stresset har man, så vidt jeg har oplevet, ikke tid til at skrive pænt - men self. måske har du bare en pæn og hurtigt streg, hvad ved jeg? Eller hvis blyanterne/tuscherne i penalhuset nu lå lidt mere tilfældigt ville det have været mere stresset. Det ligner et sandt ordentsmenneskes bord. Men farver er rigtig gode. Håber, at det var konstruktivt nok, ellers vil jeg gerne uddybe noget mere. (-:

  SvarSlet
 26. Virkelig et fedt billede :D

  SvarSlet
 27. Okay, det er nok fordi det minder mig lidt om nogle man kunne finde på google, hvis du søger noget med skole f.eks. Men jeg kan rigtig godt lide, det du har skrevet og opstillingen. Det kan også lidt være fordi jeg ikke mener det er stressende at se på, som hvis du havde lavet noget flimmer eller et eller andet hen over.

  xx

  SvarSlet
 28. Fedt billed!
  Elsker kalejdoskopiske!
  Min fotoblog :
  Livsfotoblog.blogspot.com

  SvarSlet
 29. Godt nok at I ved hvad stress betyder, men synes bare at det bliver brugt uden omtanke. Vil bare lige sige, at drenge føler sig lige så presset som piger. Taler egen erfaring. Men ta' det roligt. Det næste halve år skal jeg læse 500 sider om ugen ;)

  SvarSlet
 30. Ida; Det er dejligt, at du tænker så meget over billedet, men jeg mener bare, at hvis jeg havde sat sedlen anderledes, så ville du bare have skrevet, at den var for ordentlig.

  Anonyme; Tak for idéerne. Det var dog bevidst, at jeg skrev budskabet tydeligt, så det var læseligt. Hvis jeg havde skrevet det hurtigt og "stresset", ville det være ulæseligt.

  Emilie; Tak!

  Line; Tak for rosen. Forstod ikke rigtig det andet..

  Liv; Mange tak!

  Mathias; Det er jo ikke mig, som siger, at 2.g piger er mere stressede en 2.g drenge. Det er taget ud fra et resultat i en stor undersøgelse.

  SvarSlet
 31. Kan rigtig godt lide detaljerne på dette billede. Også den lille sveddråbe! Kreativt. :-)

  Emma S
  www.eemmaass.blogspot.com

  SvarSlet
 32. puha, er lige startet i 2.g og kunne ikke være mere enig. er allerede ude af mig selv af bare stress! har allerede 3 afleveringer til lige om snart, og en hulens masse lektier! rigtig sød idé!:)

  SvarSlet
 33. Fedt med en fuldstændig tom kalender. Ej, supergodt billede. Og kan kun bekræfte at gym-piger er stressede (er selv en)

  SvarSlet
 34. Sad lige og så ugens billeder igennem og læste kommentarerne. Og hold da op, hvor er du dog defensiv, Agnes! Du bliver lidt sur, når folk ikke synes om dine billeder. Jeg kan godt se, at du vil have, at folk skal uddybe deres svar. Men synes godt lige, du kunne acceptere, at ikke alle lige mener, du er den bedste ;)

  SvarSlet
 35. Emma S; Tak!

  Anonyme; Mange tak! Jeg tænkte nok, det var relevant her ved skolestart.

  Anonym; Tak! Hah, ja, det tænkte jeg godt på, men det er den kalender, jeg bruger, så kunne ikke rigtig overtegne den med alt muligt, og på den side, jeg havde skrevet på, stod der også "Kagemand", hvilket ville være lidt useriøst ;)

  Anonym; Det er svært at dømme folk på skrift. Du må have misforstået mig.

  SvarSlet
 36. Hvor er det dog et fedt billede. Efter min mening, er der tilpas meget rod. :-)

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!