onsdag den 17. august 2011

Stress - Onsdag


22 kommentarer:

 1. virkelig fedt billede!! ser stressende ud :P

  SvarSlet
 2. Tak, det var også meningen :)

  SvarSlet
 3. Rigtig, rigtig godt tænkt! Og det er flot

  SvarSlet
 4. omg .. er mundlam! Edith - det er fantastisk!

  SvarSlet
 5. Rigtig god ide og et smukt lys, men synes ikke helt at kompositionen holder, det forvirrer øjet for meget, selvom emnet er stres. :)

  SvarSlet
 6. OMG, er det ikke ham den lækre Marin Duske?? :-)

  SvarSlet
 7. Tak for ros!
  Feline: Det er din mening, billedet skulle nemlig gerne være lidt forvirrende at se på :)
  Anonym: Jo...

  SvarSlet
 8. I laver de samme slags billeder, i skal længere ud nå helt ud til tåspidserne, NYE IDEER ER ALTID GODE, billedet er ikke dårlig, men vi har set det så mange gange hvor man ligger billeder hen over hinanden, jeg elsker billedet. Men det er bare ikke NYT :)

  håber du(i) vil forstå, prøv gør noget som i ikke ville tro i kunne..

  SvarSlet
 9. jeg elsker lyset på billedet, men knap så vild med opstillingen, det virker lidt tilfældig hvordan billederne er blevet placeret oven på hinanden. Men ideen er god, og igen lyset og farverne er virkelige flotte.
  //Nanna

  SvarSlet
 10. Rigtig rigtig fedt! :-)

  - Linda

  www.underfundigphoto.blogspot.com

  SvarSlet
 11. Anonym: Jeg kan godt se hvad du mener, men det er svært når man skal finde på en ny idé HVER uge. Desuden bliver vi også meget inspireret af hinanden (nu vil jeg ikke tale på de andres vegne) Men jeg kan godt se hvad du mener...
  Anna: Tak!
  Nanna: Det var faktisk også en anelse tilfældigt, men når man får en idé, og når der er så smukt et lys, bliver man nødt til at udnytte det :)
  Lina: Tak :)

  SvarSlet
 12. Fedt fedt fedt billede.
  Elsker kalejdoskopiske, det er sådan en god ide!
  BTW der er giveaway på min blog (tanketiltekst.blogspot.com) hvis nogle er interesserede :)

  xx Mathilde

  SvarSlet
 13. Det mest synligt redigerede billede fra dig indtil videre - og det er ikke dårligt! Jeg kan godt lide dine andre billeder, men det her er virkelig også godt! Jeg bliver stresset af det, faktisk :)

  - Helena
  hersidderjeg.blogspot.com

  SvarSlet
 14. Hej - det er et rigtig godt koncept, MEN det er ikke teknisk godt. At temaet er stress betyder vel ikke, billedet skal være stressende for øjet at se på. Og med det mener jeg, motivet er meget centreret og ikke rigtig passer på the rule of thirds, hvis du kender det? Hvis ikke, kan du høre om det her: http://www.youtube.com/watch?v=fSSOZxLnNyc&NR=1

  Så jeg kan ikke rigtig lide det tekniske i billedet, men idéen med uret er da godt tænkt ;)

  SvarSlet
 15. Helena: Hvor er du sød tak! Jeg ville også prøve noget lidt andet denne gang, da jeg de andre gang har holdt redigeringen på et minimum :)
  Isabella: Du er skøn, tak!
  Laura: Jeg forstår ikke hvad du mener, da jeg på ingen måde gik efter at billedet skulle være teknisk godt. Det er lavet som jeg ville have det, fordi JEG synes det er et stressende billede, og JEG bliver lidt stresset af at kigge på det. Men jeg er glad for den konstruktive kritik! :)

  SvarSlet
 16. altså, jeg elsker det.

  SvarSlet
 17. Fedt billede! Men måske skulle du have fotograferet ham fra en højere vinkel, så uret kunne hvile oven på hans ansigt? :D

  http://vgmk-tine.blogspot.com/

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!