onsdag den 7. september 2011

Hygge - Onsdag

21 kommentarer:

 1. Så smukt, og enkelt

  SvarSlet
 2. Jeg synes ikke, det blå og mørke i kontrast gør billedet så hyggeligt, som en grammofon kan være. Men fortsæt det gode arbejde ;-) Jeg er generelt imponeret over jeres fotoarbejde.

  SvarSlet
 3. Jeg er så betaget af det her billede! Super skønt og stemningsfuldt :-)

  SvarSlet
 4. Frk. Thit: Det er jeg ked af at du synes... Men tak!
  Cille: Tusinde tak!

  SvarSlet
 5. Jeg synes ikke, man mærker hyggen. Tror det ville have været fint, hvis det var stearinlys der lyste billedet op frem for daglys. Eller hvis der fx var et - eller to - mennesker på billedet, der rørte ved LP'en. Håber det var konstruktivt nok! :-)
  Men generelt godt billede, du har talent!

  Lejla.

  SvarSlet
 6. Til alle 7 kalejdoskopbørn - JEG ELSKER, ELSKER, ELSKER JERES BLOG, VIRKELIG. (hjerte)

  SvarSlet
 7. Jeg kan ærlig talt ikke helt se, hvad billedet har med hygge at gøre - det ville passe mere til et 60'ertema :)

  SvarSlet
 8. Virkelig fint billede!

  Dog synes jeg det er lidt synd at du så ofte gør dine billeder "grumset". Den strøvede effekt er super fin på nogle billeder, men føler lidt at du tit bare tilføjer den. Du har virkelig brugt den på mange af dine billeder, og nogle billeder klær effekten - men der er er altså også andre billeder, som du burde prøve noget nyt med, hvis du forstår.

  SvarSlet
 9. Jeg synes faktisk, at det er et rigtig godt billede! Virkelig. Det er bare ikke rigtig 'hyggeligt'.. Hvis du havde lavet farverne mere varme, ville det give en rigtig god hygge-stemnings-effekt, og gøre billedet SUPER

  SvarSlet
 10. Det er et godt billede, men jeg tror det ville føles lidt mere hyggeligt hvis du brugte nogle lidt mere varme farver - billedet er nemlig ret koldt, følelses- og farveløst hvilket ikke er så hyggeligt :-P Men ellers kan jeg rigtig godt lide billedet, og god idé med en grammofon :D

  SvarSlet
 11. Jeg synes, at det er rigtig fint - støvet og kornet, som det er. Det er mere indirekte hygge end f.eks. Agnes' - forstået på den måde, at hun sidder med et tæppe om sig i et rigtig hyggeligt skær og hygger med sin kat. Det er stråler ud af det billede, at det er hyggeligt. Dit er ikke så tydeligt i udtrykket, og det er det, jeg rigtig godt kan lide ved det. Ikke at Agnes' ikke også var godt.

  SvarSlet
 12. Hvor er grammofonen fra? :)

  SvarSlet
 13. Jeg er simpelthen lykkelig over det her billede! Jeg er så glad for, at du ikke har lavet et eller andet kliche agtigt!

  SvarSlet
 14. Til alle dem der ikke har kunnet mærke hyggen:
  Tak for den kontruktive kritik (!!!!!)
  Men for mig er det her hygge, noget af det mest hyggelige jeg ved :-)
  Og tak til alle jer andre!

  Anonym: Den har jeg arvet fra min far :-)

  SvarSlet
 15. Det er simpelthen et skønt billede.

  SvarSlet
 16. Fordi det vil jeg ikke ligefrem kalde "hygge" :-)

  SvarSlet
 17. Super fed ide, at tage en plade. Det er altid hyggeligt, at lytte til musik. Bare synd, t farven er så kold! Hvis farven havde været lidt lysere, ville det være helt gennemført! Ikke tag dette som en 'stor' kritik! Du er min yndlings herinde på Kalejdoskopiske :)

  SvarSlet
 18. Hvor er du sød!
  Jeg kan godt lide den måde du har kritiseret på, det gør det lidt nemmere at tage det ind! Tak :)

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!