torsdag den 8. september 2011

Hygge - Torsdag

34 kommentarer:

 1. hvad hedder den effekt du har redigeret med? virkelig, virkelig godt billede!!!?

  SvarSlet
 2. Kan godt lide den lidt falmede farve, dæmpede farve.

  lauraravnkilde.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Er helt vild med det! Synes det er det bedste billede ind til videre!
  Og synes det ser vildt hyggeligt ud

  SvarSlet
 4. Virkelig god vinkel, godt "fanget"! :-)

  SvarSlet
 5. Da jeg allerførst så billedet, blev jeg lidt "wow" over den gule farve. Jeg vænnede mig til den og kikkede videre. Jeg ser først den store bamse, og derefter nogle pudder og tæpper - og det må jo siges at høre til inbegrebet af "hygge" ;) Jeg kikkede lidt mere, ned i en kop/skål med et ellerandet, som første mig op til en lækker varm stor trøje. Jeg kikkede lidt mere - hen på lysene, som har sådan en fin effekt, og hen på madderne på tallerkenen. Hen på den varme te, og hen på kortene. Hen på papiret og blyanten, og jeg er tilbage ved endnu en stor trøje med en bamse i hånden.
  Synes virkelig dette er et fint billede. Du har fået så mange ting med, at man kunne analysere billedet i Dansk ;-) Og du har virkelig skabt en hyggelig stemning på billedet. Jeg synes at det er så fint at mine øjne nærmest kan gå på opdagelse på billedet - det har så meget indhold, som jeg ihvertfald ikke har set før her på kalejdoskopiske. Det er virkelig fint, og virkelig hyggeligt - (og det er en virkelig fin effekt).
  Håber du kunne bruge noget af alt dette; fyldt med fejl og stavefejl, og vildt langt og rodet, som egentlig bare ville give dig noget ros for et hyggeligt billede.

  SvarSlet
 6. en anelse kliché agtigt, men stadig fint :)

  SvarSlet
 7. Synes det er alt andet end kliché-agtigt - da der er så mange ting med på billedet, og det er taget fra en anderledes vinkel, samt der er en speciel redigering. Jeg synes derimod det er hyggeligt, og passer lige til emnet. Hvis man stiller en pladespiller op, hvilket er super anderledes og alt andet end kliché-agtigt, menes det ikke at det er hyggeligt. Derimod hvis man tager et billede som dette, er det for kliché-agtigt. Jeg synes nu det er et anderledes, et nyt, og et fint billede. Men dette er selvfølgelig også bare min mening :-)

  SvarSlet
 8. Alle tingene og detaljerne, hvor er det et fantastisk billede, Marie!

  SvarSlet
 9. Jeg synes det tager meget af det, man tænker som hygge .. meget flot!

  SvarSlet
 10. Jeg synes det er meget flot og hyggeligt!

  SvarSlet
 11. ÅHA, hyggeeeeeeeee

  SvarSlet
 12. mange tak alle sammen! :-)
  og tusinde tak A for en dejlig kommentar, som jeg blev helt varm indeni af at læse!

  SvarSlet
 13. tak anonyme! :-) det betyder super meget!

  SvarSlet
 14. det er virkelig flot, det bedste billede indtil videre du har virkelig fanget emnet :-)

  SvarSlet
 15. Virkelig et fantastisk billede! <3

  SvarSlet
 16. tusinde tak anna & emilie!!

  SvarSlet
 17. Hvilke program har du redigeret det i?

  SvarSlet
 18. Marie, din evne til at tage billeder er fantastisk men du skal huske ikke at redigere dem så meget at du ikke kan tage billeder som ikke er blevet voldtaget i photoshop x) Kan godt forstå at farven er hyggelig osv. Men husk at komme med nogle lidt mere "naturlige" billeder :) Ellers vil jeg bare sige at det er rigtig godt ;) fed vinkel

  SvarSlet
 19. Anonym 1 - Photoscape! :-)
  Anonym 2 - Jeg ved godt hvad du mener! :-) Men jeg synes farverne på det var "for hvide" og besluttede mig for at lægge et billedet ind over, så farverne blev mere gyldne! Jeg skal nok prøve at redigere mindre en anden gang! :-) MEN TUSINDE TAK FOR ROS! Og super rart med noget god konstruktivt kritik!

  SvarSlet
 20. Super smukt billede, men masser af gode detaljer som man kan kigge på i flere timer! Jegsynes dog at det er lidt ærgeligt at man kan se dit (jeg tror at det er dit) ansigt.
  Udover det gode billede kom jeg til at se at du ikke har nogen blog, kan det passe? Eller er min computer lortet? Det hænder jo nogle gange.

  SvarSlet
 21. Skønt billede!

  Jeg har tilladt mig at låne det på min egen blog i DETTE (link) indlæg (selvfølgelig med link hertil) - er det okay? Hvis ikke, skal jeg selvfølgelig nok få det slettet igen.

  ♥ Mie Charlotte
  En Verden Af Skønhed (link)

  SvarSlet
 22. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 23. anonyme - tusinde tak! det er ikke mit ansigt, men min veninde albertes. :-) jeg tog det med fordi at det måske blev lidt mere personligt hvis man i hvert fald kunne se den enes ansigt! men jeg kan godt se hvad du mener!

  det er ganske rigtig at jeg ikke har haft en blog siden slutningen af sommerferien, men jeg er netop ved at "genoprette den", så det er ikke din computer der er lortet! :-)  mie - det er selvfølgelig helt okay! det er jo bare et kompliment for mig! :-) så jeg siger mange tak!
  meget fin blog du har dig der!

  SvarSlet
 24. det her billed er bare SÅ hyggeligt!

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!