fredag den 2. september 2011

Kunst - Fredag


34 kommentarer:

 1. Hvor er det vildt lavet!! Wow!

  SvarSlet
 2. Vidunderlig idé og flot billede. Elsker det!

  SvarSlet
 3. Hvor er det sødt!

  /nieren-clara.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hvor er det godt tænkt! Og god pointe med, at kunst kan være alt muligt forskelligt. Ualmindeligt skønt billede, jeg glæder mig altid til at se hvad der bliver lagt ind om fredagen. :)

  SvarSlet
 5. ååårh, hvor er det bare nice! så godt tænkt, for kunst kan jo være alt! :-D

  SvarSlet
 6. Kommer lige med lidt konstruktivt kritik. Jeg synes jeres billeder, bliver lidt for ens og lidt for kedelige. De er meget sikre, og ikke sådan "Nu prøver jeg noget af, og jeg er ligeglad med andres mening, fordi jeg kan lig det - agtigt". Det er lidt for sikkert, men det er et fint billede. Men alligevel alle ville kunne tage det, jeg ville hellere se noget der ligesom var wooow, og noget man ville tænke lidt over. Det er for sikkert, take it to the next level, i kan godt! :)

  SvarSlet
 7. Anonym ovenover - jeg er virkelig uenig! (Selvom jeg synes det er dejligt, at der endelig er noget konstruktiv kritik her, credits til dig for det)
  Jeg synes, at det netop er at prøve noget af, når man tager et billede af musik under emnet kunst. Jeg synes, at det er at prøve noget af, når man tager et billede - ikke af kunst, men af "mangel på samme". Jeg synes, at det er at prøve noget af, når man sætter et hundehoved oven i sit eget, og jeg synes på ingen måde, at det er kedeligt at hælde søde guldstjerner i sit (i øvrigt fucking smukke) ansigt. Jeg vil også gerne se dig finde en anden person, der får emnet "kunst" stukket i hånden, og tager et billede af flødeskum i kakao.

  Kære kalejdoskopiske - beklager, at det blev en hel roman. Jeg synes, at I er så seje, det er helt ekstremt. I er virkelig kreative alle sammen, og I tager de flotteste billeder. Kys

  SvarSlet
 8. Tusind, tusind tak for alle kommentarerne! Og tak til den konstruktive kritik fra næstsidste anonyme. Jeg kan godt give dig ret i nogen af de ting, du skriver, men på den anden side forstår jeg det heller ikke helt. Du må gerne uddybe :)
  Sidste anonyme: Tusind, tusind tak, det var virkelig stor ros - mange tak!

  SvarSlet
 9. Anonyme nr. 1 - Netop alle kan jo sige det der om kunst: "Det kunne alle andre også have gjort". Det tør jeg vædde med, at der er MANGE der har sagt om forskellige former for kunst igennem tiden, for ja, der er meget kunst som enhver anden person end netop den pågældende kunstner, også kunne have lavet! Men det der gør det til kunst, er jo netop kreativiteten i idéen? Alle kunne have lavet det, men der var kun én som fik idéen - og det er jo dét der er kunst. Og så er jeg også enig med den næste anonyme, jeg synes ikke deres billeder kun er "sikre" valg..

  Derudover synes jeg det er et helt vildt fedt billede! Elsker, elsker, elsker idéen :D

  SvarSlet
 10. Jeg kan ikke sige andet end fantastisk og meget kreativt!!!

  SvarSlet
 11. HVOR ER DET FANTATISK ANNA! Et af de bedste billeder på hele bloggen, og hvor er det bare fantastisk vidunderligt kreativt og smukt!

  SvarSlet
 12. Faaaaaaaantastisk! Det tog mig virkelig tid af se at det var kopper! Wuaw! flot (også med skyggerne, bagved)

  SvarSlet
 13. Tusind tak, tusind tusind tak!

  SvarSlet
 14. Fantastisk sejt lavet! Virkelig fedt!
  Wow, ventede hele dagen på, at dit indlæg skulle komme. Tænkte, at det nok var noget fantastisk siden, at det tog så lang tid - og jeg havde da ret!

  SvarSlet
 15. Utroligt kreativt og flot billede! Er helt vild med det! :D

  SvarSlet
 16. Virkelig fedt billede havde egentlig ikke tænkt på det som kunst før nu! Det er rigtig godt lavet, dejligt med noget nyt! Synes helt klart i godt kunne lave nogle flere uger med noget "kunst" relateret! I har haft jeres bedste billeder denne uge :-)

  SvarSlet
 17. Super sødt billede, og er enig med anonym 2 - VIRKELIG godt fundet på, at lave kunst med kakao og flødeskum. Super, super flot! :) er ret forelsket i billedet.
  mys <3

  SvarSlet
 18. fantastisk billede Anna. Det er virkelig flot og meget kreativt. Det er kunst :)

  SvarSlet
 19. Hvor er det fint! Også fordi kunst jo lige så meget er selve idéen som det er det, man ender med at lave!

  SvarSlet
 20. Hvor er det nice! Enig med Ofelia :-)

  /Sofie
  www.soedesofieskriver.blogspot.com
  www.sofieskriverhistorier.blogspot.com

  SvarSlet
 21. Jeg har ingen ord. Det er fantastisk og meget mere end det.

  SvarSlet
 22. Anna, altså! Hvor er det bare et skøøøøønt billede!!!

  - www.vitalucille.blogspot.com

  SvarSlet
 23. Ej mange tak, jeg havde slet ikke regnet med så meget positiv respons - tusind tak!

  SvarSlet
 24. Jeg er virkelig vild med idéen! :-)

  SvarSlet
 25. Tak Julie-Sophie og Stine!

  SvarSlet
 26. Hehe, det var først efter et stykke tid jeg indså det var kakao og flødeskum! :D Troede faktisk det var ringe (?)

  Jeg synes idéen er rigtig fed, men bryder mig ikke så meget om selve billedet. Jeg synes farven i baggrunden er lidt "fesen" (hvis det giver mening), men hver sag sin smag :)

  SvarSlet
 27. Regitse: Haha, sjovt! Tak fordi du kan lide ideén, jeg forstår ikke helt hvorfor du ikke kan lide billedet, hvis baggrunden er det eneste, du ikke kan lide. Altså, den er jo bare hvid. Er der andre ting, der gør, at du ikke kan lide selve billedet?

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!