tirsdag den 20. december 2011

Jul - Tirsdag

37 kommentarer:

 1. Hvor er det bare et skønt billede!

  SvarSlet
 2. Hvor fantastisk! Han har et smil på læben, selvom han måske ikke får en typisk jul som mange andre danskere. Det er flot.

  SvarSlet
 3. Mega skønt billede, min bror og hans venner var for ikke så længe siden med til at dele lasagne ud til hjemløse på vesterbro!

  - Rigtig skønt billede!!♥

  SvarSlet
 4. Meget, meget fedt og anderledes julebillede! Slet ikke som man ellers kunne forvente af emnet "jul". Og gennemført med resterne af juleplakaten bag ham - var det planlagt?

  SvarSlet
 5. Wow hvor er det fedt. Det er virkelig anderledes end det man normalt ser. Elsker den måde han kigger lige ind i kameraet på.

  SvarSlet
 6. Endelig et øjebliksbillede, og ikke et opstillet billede! :) Virkelig fedt!
  Hvis jeg skulle sige noget, synes jeg dog, at det kunne være fint, hvis du havde ændret lidt i konstrasten, og måske gjort alt andet end ham sort hvid, eller bare alt andet end nissehuen. Men fedt billede!

  www.thoughtsinframes.blogspot.com

  SvarSlet
 7. hvor er det flot og rigtigt.
  for julen er jo ikke kun brunkager og pynt - virkelig flot klaret!

  Knus.

  SvarSlet
 8. Jeg elsker at det er et øjbliksbilled og ikke et der er opstillet. Og super fed idé, for det ikke lige det man forventer at se af emnet jul :)

  Hipandfriends.blogspot.com

  SvarSlet
 9. Kan godt lide at der er to på vej ud af billedet, som om de haster af sted(muligvis julestress), som om de er ligeglade med de hjemløse.

  Elsker billedet, også fordi man ikke typisk vil regne med et billede som det når emnet er jul (:

  SvarSlet
 10. Line-Malou; Tusind tak!

  Helena; Det var min tanke bag, tak :)

  Julie; Tak, og fedt initiativ af din bror og hans venner!

  Ida; TAK :D

  Ofelia; Taak! Jeg havde set juleplakaten, da jeg tog billedet, men jeg bedte ham ikke om at stille sig foran den, det kan jeg jo ikke bestemme.

  Gunilla; Tak! Jeg spurgte, om det var okay, at jeg tog billeder af ham, og han var sød at kigge ind i linsen.

  Freja; Mange tak! Jeg har redigeret i kontrasten, og jeg har ikke lyst til at lave noget sort-hvid og andet i farve, for det virker kunstigt, men jeg forstår godt, at det måske ville give en god effekt.

  Marie; Tak. Præcis!

  Nanna; Jeg er glad for, at du kan lide det :)

  Nanna Borregaard; Tak! Og ja, der var mange, der hastede forbi. Jeg var den eneste, som gav ham noget, faktisk.

  SvarSlet
 11. Fantastisk idé og billede! :)

  SvarSlet
 12. virkelig virkelig godt billede, der får én til at tænke!

  SvarSlet
 13. Hvor er det smukt tænkt! Jeg får helt tåre i øjnene.

  SvarSlet
 14. Ej, hvor fantastisk! Man bliver mindet om, at jul er for alle uanset hvem man er. Det er ikke lige umiddelbart det man kunne forvente, og det er det der gør det så fedt!

  SvarSlet
 15. Det er vildt smukt, Agnes! Jeg kan ikke tænke på mere end gavmildhed og glæde, når jeg ser billedet!

  SvarSlet
 16. Tusind tusind tusind tak!
  Asta; Helt seriøst??

  SvarSlet
 17. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige. Jeg syntes det er så fantastisk at han smiler til kameraet, og du ikke overser de hjemløse når der er jul. Men samtidig er det også så trist at de skal tilbringe julen på gaden...

  SvarSlet
 18. Ej, det billede er nok noget af det smukkeste jeg har set - det sætter så mange tanker igang. Virkelig smukt Agnes.

  SvarSlet
 19. Mange tak I tre!
  Marie Matilde; Tak, men hvorfor? :)

  SvarSlet
 20. Er der en historie bag billedet og manden? Hvis han er hjemløs har jeg virkelig ondt af ham! Det er et smukt billede!

  SvarSlet
 21. Jeg kender ikke manden. Jeg gik bare forbi ham på Strøget i dag og gav ham de mønter, jeg havde i min pung. Så smilede han til mig, og jeg spurgte ham, om jeg måtte tage et billede af ham, og det måtte jeg gerne, så jeg gik lidt væk, fordi jeg ville have kaosset omkring ham med på billedet. Da jeg havde taget et par billedet, lavede jeg tommel op til ham og gik igen. Han havde vidst noget med sit ben, mere ved jeg ikke. Tak :)

  SvarSlet
 22. Wow - det virker langt ude.. Men jeg fældede en tåre da jeg så det, forsi det er så ægte. Det er ikke begrebet af "jul". Jul - hvor man får gaver og smiler til far og mor mens man hygger sig i varmen. Men den reele jul for de mindre heldige - jeg ELSKER det. Det er uden tvivl det bedste billed nogensinde på bloggen - det har jo allerede fået 23 kommentarer!

  Jeg kan praktisk talt ikke forklare mig yderligere.. Det er simpelthen så godt Agnes.. Der blæste du mig væk... Jeg siger lidt med en måbende grimasse - et stort :O. Haha.. Ej, det er så godt.....

  SvarSlet
 23. Jeg mangler ord. Hvor er det dog smukt, Agnes. Det er så trist, selvom han smiler. Der kommer mange tanker til mig, mange historier kan digtes ud fra dette billede.
  Jeg synes, det er virkelig fedt, at du fik nogle af folkene rundt omkring med. Det viser, at folk i juleræset godt kan glemme de, der slet ikke får gaver, eller har et sted at være juleaften.

  Igen, virkelig smukt.

  SvarSlet
 24. Det er et VIRKELIG smukt billede og fedt fundet på! Synes (som mange andre) at det også er ret fedt, at det ikke er opstillet, men et øjebliksbillede. Modsat Freja, synes jeg dog ikke at alt skulle være sort/hvid, undtagen manden/nissehuen. Det passer ikke til dette billede. Men der skulle måske have været mere kontrast. :)

  SvarSlet
 25. Fordi du altid tænker over de værdigfulde ting.

  SvarSlet
 26. Tusind tusind tusind tusind tusind tusiiiiiiind tak!!!!!!!

  SvarSlet
 27. Elsker dette billede! blev helt wow da jeg så det, det er uendeligt smukt!!

  SvarSlet
 28. Det er virkelig godt. jeg elsker det

  SvarSlet
 29. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 30. Jeg må sige efter at have kigget det godt igennem, læst hvordan du havde taget initiativ og spurgt om du måtte tage et billede og efter at have kigget på hans borende blik tallige gange, faldt der også en tåre fra min side. Credit for det her billede, det må jeg virkelig give både dig, og ham!

  SvarSlet
 31. )Jeg ved godt jeg er sent på den). ;)

  Det er et meget anderledes, men også rigtig rørende billede, synes jeg. (:

  SvarSlet
 32. Tusind tak for alle kommentarerne! Virkelig!

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!