søndag den 26. maj 2013

Beskriv dig selv to år efter - Søndag

Igennem to år har jeg set verden igennem mit indre kalejdoskop. Mødt omverdenen med en åbenhed og tanke om, at der gemmer sig noget kreativt og smukt i alt. Jeg har drejet mit kalejdoskop omkring mange forskellige motiver, og i dag hvor det er sidste gang, at jeg skuer igennem det, retter jeg det nu imod mig selv. I kalejdoskopets utallige virvar af mønstre, gemmer sig tydelige brudstykker af mig. Der elsker min skønne efterskole, elsker farvrige, dansende sæbebobler, elsker solens varmende stråler, elsker at gå til koncerter, elsker sort kaffe om morgenen, elsker min kærestes dybe øjne og elsker at gemme alle disse øjeblikke i mit kamera. Nu vil jeg vemodigt lægge kalejdoskopet på hylden.

23 kommentarer:

 1. sikke en smuk tekst (og billede for den sags skyld)!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak, Kathrine! Hvor er du rar :)

   Slet
 2. Jeg er ikke den mest følelsesladne person. Jeg græder aldrig over andet en et udspring af vrangforestillinger. Men her, her må jeg fandme komme til bekendelse. Tak Kalejdoskopiske. Tak for to fantastiske år. Tak for 763 (hvis jeg da har talt rigtigt,) fantastiske billeder. Tak for hjælpen med at finde og acceptere mig selv. Selvom at vore veje nu skilles, vil vi altid have drømmene - og objektivet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det rører mig rigtig meget, at modtage denne kommentar. En stor del af Kalejdoskopiske - for mig - har også været konstruktiv respons fra jer af. Jeg er SÅ glad for, at I også lærer af os, som vi lærer af jer. Selv tak ♥

   Slet
 3. Jeg synes simpelthen det er så ærgerligt, jeg håber I vil lade bloggen stå, så vi kan se tilbage på jeres smukke billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi lader selvfølgelig bloggen stå - og I er meget velkomne til at besøge den, så tit som I har lyst!

   Slet
 4. Jeg kan slet ikke forstå, at der aldrig kommer et billed herinde igen, wow. Rita du er en helt fantastisk fototgraf, og jeg håber virkelig, at du bliver ved på din egen blog!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, mange tak! Hvor er du sød. Det er også svært for mig at forstå. Jeg vil forsøge at holde så meget liv som muligt i Aide Mémoire!

   Slet
 5. Åh, jeg bliver helt rørt og trist :(! Tusinde tak for alle de fantastiske billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lidt vemodigt. Selv tak, fordi du kiggede med!

   Slet
 6. Et så unægteligt smukt billede af en fantastisk smuk og dejlig pige! Er så glad får at have æren af at gå på efterskole med dig!!
  Trist at kalejdo nu er slut, men forhåbentligt er det ikke et farvel, men bare er på gensyn<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød! Det er næsten ærgerligt, at du er anonym, så jeg ikke kan give dig et personligt tak. Men jeg elsker hver og én af jer på skolen, og I har inspireret mig SÅ meget. ♥

   Slet
 7. Jeg har været fast læser på Kalejdoskopiske i lang tid efterhånden, og som alle andre har jeg nydt hvert enste billede, fra hver og en af jer!
  Men den her tekst og det her billede passer så fint og godt til hele bloggen at det ikke kan beskrives, det er så fint og flot!
  Jeg kommer til at savne jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tykke ♥ Du har om nogen, været en ENORM hjælp for mig igennem efterskoletiden. Tusinde tak for det!

   Slet
 8. Hvor jeg dog kommer til at savne alle jeres billeder! Det lille, hyggelige fælleskab har været noget så skønt at følge med i. Smukt billede, Rita, jeg glæder mig til forhåbentlig at kunne følge med på din egen blog lidt endnu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Sigrid! Jeg er glad for, at du har fulgt bloggen - og du er mere end velkommen til at følge med på Aide Mémoire :)

   Slet
 9. wow hvor er det underligt at det er slut nu, aldrig mere kalejdoskopiske, det kommer jeg godt nok til at savne, for wow jeg synes jeres blog, jeres billeder, jeres liv har givet mig så meget!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold op, hvor er du altså sød! Mange gange tak, Mathilde. Det glæder os alle, at du kunne lide bloggen!

   Slet
 10. Nu er jeg helt trist. I 7 er nogle fantastiske bloggere som tager fantastiske billeder og skriver fantastiske tekster. Og nu er det slut med fantastiske Kalejdoskopiske. Tak for en dejlig blog!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, Sarah! Mange tak fordi at du har kunnet lide og har fulgt Kalejdoskopiske!

   Slet
 11. hold da op. Har fulgt bloggen fra start. Kigget ind hver eneste dag og kigget et hvert billede. Hvor er det sørgerigt og smukt. Vi ses.

  - Sofie
  sofiesbach.blogspot.dk

  Ps. Tak for inspiration til at jeg begyndte at tage billeder. Har ikke fortrudt det er eneste dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, selv mange mange tak, fordi du fulgte den. Det havde ikke været noget uden jer!

   Slet
 12. Jeg kan rigtig godt lide jeres blog, håber i vil lave et nyt projekt på et tidspunkt :-)

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!