tirsdag den 25. oktober 2011

Fremtid - Tirsdag

20 kommentarer:

 1. Haha, sjovt billede. Tillykke med du kom ind på Gefion :D Jeg vil selv gerne ind på Gefion næste år :)

  SvarSlet
 2. Det tænkte jeg nok du ville vælge - ved ikke hvorfor. Men det virker bare som om du er rigtig glad for dit gymnasium. Jeg kan godt lide dit valg, fordi det handler om fremtid men en fremtid som man stadig kender til :-) super billede! og jeg vil også gerne på gefion efter mit efterskole ophold :-)

  http://hearrtbeats.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Virkelig god fortolkning!

  SvarSlet
 4. Jeg kan rigtig godt lide denne fortolkning! Datoerne på brevet minder mig om ting der var fremtid for os før vi oplevede dem, at fremtid ikke altid forbliver fremtid, men bliver først nutid og så fortid. Og så kan jeg også godt lide, at du valgte brevet der meddelte om hvilken gymnasium du kom ind i, for det var jo 'starten' på din fremtid, hvis man kan sige det sådan. (Håber det var forståeligt!)

  SvarSlet
 5. GLÆD DIG TIL GYM!!!
  det er så sygt fedt, har aldrig været gladere for at gå et sted, og jeg har kun gået der i 3 måneder. Det hele er bare så afslappet og fedt!

  SvarSlet
 6. Jeg synes at det er en rigtig god fortolkning af emnet, men jeg synes at du er sluppet lidt let. Altså jeg synes det er godt til emnet, men det er et ret ligegyldigt billed. Det har ikke været udfordrende at tage billederne. Du har ikke skulle sætte alt muligt op, lyset osv., og det kan jeg bedst lide når i gør.
  Håber at du forstod det.

  SvarSlet
 7. Vildt fed fortolkning, havde nok aldrig selv fundet på det ;-)

  http://vgmk-tine.blogspot.com/

  SvarSlet
 8. Emilie; Ej, hvor sjovt. Så ses vi måske ;)

  Rebecca; Mange tak! Sjovt, at du "vidste" det, for det var lidt en nødløsning :)

  Anonym; Mange taak!!

  Emma; TAK! Rigtig fedt, at du tænker så meget over det. Jeg tænkte nemlig selv over det, at brevet jo er fortid og min første skoledag er fortid. Men størstedelen af min tid på Gefion er jo fremtid.

  Kristine; Fedt!

  Anonyme; Jeg er startet ;)

  Anonyme; Jeg forstår 100 % hvad du mener, og jeg er helt enig. Det har ikke været udfordrende af den grund alene, at jeg har en dårlig dag i dag, så jeg har intet overskud.

  Tina; Tak!

  SvarSlet
 9. Sindssyg fed idé. Måske er selve billedet (lys, vinkel, mm.) ikke helt så fedt,, fordi det bare ligner noget, der er taget tilfældigt, som om det bare er idéen, du har gjort noget ud af, hvilket det også lyder som om, du selv siger.

  SvarSlet
 10. Marie; Mange tak! Det er dog ikke tilfældigt. Det var meget mørkt udenfor, så jeg satte en stor lampe hen til papiret, så billedet ikke blev helt vildt grumset. Og jeg har taget billeder fra forskellige vinkler, så der f.eks. ikke kom noget andet end papiret med. Det er altså ikke tilfældigt, men det var ikke så udfordrende, som nogle af de andre gange, hvor jeg har haft mennesker med, som skal posere/agere på en bestemt måde, så jeg bruger mange skud på at få et godt billede :)

  SvarSlet
 11. Hvor fint!

  Emma S
  www.eemmaass.blogspot.com

  SvarSlet
 12. Super fint billede!
  Hvor sjovt - min fotoblog havde emnet "fremtid" i sidste uge - du er velkommen til at kigge forbi!
  Bloggen hedder Triashoot!
  Mange knus og lykønskninger om dit ophold på Gefion!

  SvarSlet
 13. Det er rigtig godt! :) Men du ved godt,hvor let det er at finde dig i virkeligheden ikke?? :)

  SvarSlet
 14. Fedt billede! Og nice at du er kommet ind ;)

  SvarSlet
 15. tillykke med det og rigtig god idé til emnet (:

  SvarSlet
 16. Tak alle sammen!
  Anonyme; Og hvad skulle man så gøre? ;)

  SvarSlet
 17. Jeg tænker bare at det ikke er så fedt, at vide alle der kender den her blog kan finde din adresse irl. :)

  SvarSlet
 18. Jeg tænkte, at det var lige meget. Ingen ville jo tage herhen, for hvad skulle de her. Måske er jeg naiv, men det var det, jeg tænkte, da jeg lagde det ud :)

  SvarSlet
 19. Hej Agnes

  Her går jeg også :-)

  SvarSlet

Vi sætter stor pris på hver enkel kommentar!